Σε κακή κατάσταση η Εύη Σαλταφερίδου: Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ηλία Γκότση – «θα είναι πάντα στη ζωή μου»

March 31, 2023

Σε κακή κατάσταση η Εύη Σαλταφερίδου: Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ηλία Γκότση – «θα είναι πάντα στη ζωή μου»


Διαφ.

H Εύη Σαλταφερίδου έχασε το στήριγμά της από το Survivor All Star, μετά την αποχώρηση του Ηλία Γκότση, ο οποίος αποβλήθηκε, καθώς παραβίασε έναν σημαντικό κανόνα του ριάλιτι επιβίωσης.



“Έπεσε από τα σύννεφα” η Εύη Σαλταφερίδου με την αποχώρηση του Ηλία Γκότση

Ειδικότερα, τόσο η personal trainer, όσο και ο τραγουδιστής, Ηλίας Μπόγδανος, ήταν μουδιασμένοι τις πρώτες μέρες και στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από την Εύη Σαλταφερίδου να εκφράσει τα συναισθήματα της, ύστερα από την αποχώρηση του Ηλία Γκότση.

Η δήλωση της Εύης Σαλταφερίδου για τον Ηλία Γκότση

Όπως υπογράμμισε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας «είμαι πολύ συνειδητοποιημένη ότι δεν είναι η ζωή μου εδώ μέσα, οπότε ξέρω ότι ο Ηλίας θα είναι πάντα στη ζωή μου. Εδώ μέσα είναι ένα παιχνίδι, όταν θα βγω έξω με το καλό θα τον δω. Τώρα, ως προς τη δημιουργία των καινούργιων ομάδων, είμαι πολύ χαρούμενη με τα άτομα που είμαστε εδώ. Με τους Κόκκινους που συναντήσαμε σε αυτή την ομάδα γιατί, ειδικά τις τελευταίες μέρες, έχουμε κάνει τέτοιες συζητήσεις και είναι όλοι άτομα δηλαδή που μπορούμε να συζητήσουμε, να κάνουμε τον χαβαλέ μας, να περάσουμε όμορφα και ταυτόχρονα να πάμε όλοι μαζί στον αγώνα και να συνεχιστεί το ωραίο κλίμα στον πάγκο. Είτε χάσεις είτε κερδίσεις σε αυτή την ομάδα, ξέρεις ότι θα σε αγκαλιάσουν και πάμε για το επόμενο αγώνισμα. Οπότε νομίζω ότι συμβιώνουμε πολύ αρμονικά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: