«Στα 43 μου συνεχίζω να ονειρεύομαι. Είναι αγοράκι!» Το μεγάλο δώρο ζωής για τη Φαίη Σκορδά & η απόλυτη ευτυχία

March 31, 2023

«Στα 43 μου συνεχίζω να ονειρεύομαι. Είναι αγοράκι!» Το μεγάλο δώρο ζωής για τη Φαίη Σκορδά & η απόλυτη ευτυχία


Διαφ.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως έγινε θεία για πρώτη φορά, μέσω της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Πρωινό Μας», σήμερα, Παρασκευή, το πρωί.



Ειδικότερα, μετά τη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow και στον Άρη Καβατζίκη, που προβλήθηκε στην εκπομπή, οι συνεργάτες της τη έδωσαν συγχαρητήρια, καθώς έγινε για πρώτη φορά θεία.

Ο αδερφός της Φαίης Σκορδά της χάρισε το πρώτο της ανιψάκι

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι ο αδερφός της έγινε πατέρας, καθώς απέκτησε ένα αγοράκι, υπογραμμίζοντας ότι «παρότι έχουν κλείσει κάποιοι κύκλοι στη ζωή μου και είμαι 43 θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι και έχω παιδικά όνειρα, τα οποία θέλω να γίνουν πραγματικότητα. Θέλω να συνεχίσω… δεν το κάνω αυτή τη στιγμή αλλά θα ήθελα. Είμαι θεία! Έγινα πρώτη φορά θεία και θέλω να το κλέψω! Δεν θέλω να συζητήσω για τον αδερφό μου… Είμαι θεία και έχω τρέλα για τα μωρά. Είναι αγοράκι».

Η Φαίη Σκορδά έγινε θεία για πρώτη φορά

«Πριν από λίγες μέρες έγινα θεία. Είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Ο αδελφός μου παντρεύτηκε, δεν το έμαθε κανείς, και πριν από λίγες μέρες απέκτησαν μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι. Μεγάλη ευτυχία…»επεσήμανε η παρουσιάστρια στη συνέντευξή της στο περιοδικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: