«Ένιωσε συντριβή, προσπαθούσαμε να τον συνεφέρουμε»: Σε άσχημη κατάσταση ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά τα όσα άκουσε

March 31, 2023

«Ένιωσε συντριβή, προσπαθούσαμε να τον συνεφέρουμε»: Σε άσχημη κατάσταση ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά τα όσα άκουσε



Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ καταθέτει αγωγή και μήνυση στον Γιώργο Λιάνη, για όσα ανέφερε για τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, σήμερα, Παρασκευή.



Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάνης βρέθηκε στην εκπομπή «Τετ α τετ» και μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ερωτική σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία μάλιστα τον διεκδικούσε με τον τρόπο της.

Όπως υπογράμμισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος «θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του».

Συντετριμμένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Και συμπλήρωσε «μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι’ αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος. Ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης. Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς».

Άμεση η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη

Και καταλήγει “ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του. Αυτή είναι η εντολή που μού εδωσε ο γιος της. Ο κ. Λιάνης το γνωρίζει. Πιστεύουμε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κινηθεί νομικά ο κ. Παπαμιχαήλ. Από τη γνώση ενός ζητήματος μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά εντός 5ετίας. Ο κ. Παπαμιχαήλ τώρα έμαθε γι’ αυτά που είπε ο κ. Λιάνης από τότε που τα είπε στην τηλεόραση. Εάν ο κ. Λιάνης βγει και πει συγγνώμη, δεν ξέρω δεν το έχουμε συζητήσει αυτό. Κανείς δεν αντιμετώπισε θετικά αυτά που είπε ο κ. Λιάνης για την αείμνηστη ηθοποιό. Είναι άσχημο να εκθέτεις έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: