Όλο το μαγαζί την κοιτούσε: Σούσουρο με την 79χρονη Μαρία Ιωαννίδου, ξεσάλωσε χορεύοντας τσιφτετέλι & αποθεώθηκε

April 1, 2023

Όλο το μαγαζί την κοιτούσε: Σούσουρο με την 79χρονη Μαρία Ιωαννίδου, ξεσάλωσε χορεύοντας τσιφτετέλι & αποθεώθηκε


Διαφ.

Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Μαρία Ιωαννίδου σε πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο όταν σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι.



Η Μαρία Ιωαννίδου τολμάει ό,τι καμία άλλη στην ηλικία της. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι μια γυναίκα που στα νιάτα της πολύ πόθησαν αλλά λίγοι κατάφεραν να έχουν! Έτσι, στα 79 της χρόνια παραμένει γοητευτική και λαμπερή.

Μαρία Ιωαννίδου: Χόρεψε τσιφτετέλι και αποθεώθηκε

Μπορεί η ταυτότητα να γράφει 79, ούσα γεννηθείσα 10 Απριλίου 1943, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτε η καρδιά ούτε η εμφάνισή της συμβαδίζει με αυτήν!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr «τσάκωσε» την πασίγνωστη χορεύτρια σε νυχτερινή έξοδό της στο μαγαζί Mayor στο Κολωνάκι και απαθανάτισε τη στιγμή του χορού της! Ακομπλεξάριστη, έκανε ένα ολόκληρο μαγαζί να την κοιτά με θαυμασμό!

Δείτε φωτογραφίες

Μαρία Ιωαννίδου

Μαρία Ιωαννίδου

Τα μυστικά της ομορφιά της

Η ίδια δηλώνει ότι: «Θα έκανα αισθητικές επεμβάσεις, αλλά δε θα άλλαζα ποτέ το πρόσωπό μου. Δηλαδή δε θα έκανα μια ολική επέμβαση. Μποτοξάκια, μικρά και αυτά, που και που κάνω. Και όταν πάω 80 και 90 θα κάνω. Δε θα κάνω κάτι να μη γνωρίζομαι ξαφνικά», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Ιωαννίδου, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το μυστικό της φρεσκάδας της.

Οι άντρες της ζωής της

Πρώτος της σύζυγος υπήρξε ο ηθοποιός, Βαγγέλης Σειληνός (1960-1961) και δεύτερος σύζυγός της υπήρξε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιαστής, Φρέντυ Γερμανός (1961-1999).

«Η πρώτη μου μελαγχολία ήταν όταν έχασα όλη την περιουσία μου. Εννοούμε τα πάντα. Πούλησα διαμερίσματα, πίνακες, τα πάντα. Αυτό έγινε από έναν άνθρωπο που μπήκε στη ζωή μου, δήθεν φίλη, η οποία ήταν φονιάς. Δηλαδή ένα πολύ επικίνδυνο άτομο που την εμπιστεύθηκα. Κοιμόταν στο σπίτι μου, κάναμε κολλητή παρέα, είχαμε τη σχολή κάτω στη Γλυφάδα και της την χάρισα σχεδόν για να προχωρήσει. Ξαφνικά, όμως, θέλησε να γίνει… Ιωαννίδου. Κάτι ψυχωτικό, κάτι τρελό, δεν υπάρχει».

«Ήθελε να μπει στο σώμα μου και να γίνει Μαρία Ιωαννίδου. Άρχισε να πετάει τις φωτογραφίες και να βάζει στη σχολή τις δικές της, άρχισε να κάνει τρελά και να χρωστάει παντού χωρίς να πληρώνει τίποτα. Μου έρχεται μια ωραία ημέρα, λοιπόν, ένας λογαριασμός εκατομμυρίων, που πουλάω σπίτι εξοχικό στο Μάτι, πουλάω πίνακες, πουλάω του Φρέντυ Γερμανού μπιζού και δεν έχω πια τίποτα παρά μόνο την βέρα του. Τρελάθηκα και πληρώνω ακόμα για να μην μπω φυλακή».

«Έχει μείνει λίγο τσιχλόφουσκα, μου φαίνεται, στο στόμα και στο μυαλό μου και είμαι αγαθιάρα. Έβαλα σε πράγματα την υπογραφή μου, ναι, την εμπιστεύθηκα, της έδωσα τη σχολή, της έδινα τα λεφτά και δεν πλήρωνε τίποτα. Δηλαδή για εφτά χρόνια ζούσα δύο οικογένειες. Την δική της και της μαμάς της. Όλα αυτά ήταν και από τον Φρέντυ και από τη δουλειά μου», συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια.

«Δεν υπάρχει πια ο Φρέντυ και μου λείπει, ρε γαμώτο. Μου λείπει πολύ. Για μένα ο Φρέντυ ήταν τα πάντα. Έχασα την φτερούγα μου και δεν πετάω πια, σέρνομαι. Αν είχα τον Φρέντυ δεν θα έχανα τα λεφτά μου, θα με κατηύθυνε. Ήταν ο εραστής, ο σύζυγος, ο άνθρωπος, ο συγγενής, η μαμά μου, που έχασα νωρίς, ο μπαμπάς μου, η κουλτούρα μου, τα πάντα μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: