«Προσευχηθήκαμε πολύ για να τα καταφέρουμε»: Ο Χάρης Χριστόπουλος για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της 44χρονης συζύγου του

April 1, 2023

«Προσευχηθήκαμε πολύ για να τα καταφέρουμε»: Ο Χάρης Χριστόπουλος για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της 44χρονης συζύγου του


Διαφ.

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Χάρης Χριστόπουλος, καθώς η σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ, έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους.



Το ζευγάρι κράτησε την εγκυμοσύνη μακριά από τα media, ενώ πλέον διανύει τις πρώτες ώρες με το νεογέννητο μωρό του.

Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day» με τον Χάρη Χριστόπουλο να μιλά στην κάμερα, δίπλα στον γυναικολόγο – μαιευτήρα, Στέφανο Χανδακά.

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα, που όλα πήγανε τόσο σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου.

«Ένα καταπληκτικό αγόρι», ανέφερε αποκαλύπτοντας έτσι το φύλο του μωρού.

Χάρης Χριστόπουλος

«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα», πρόσθεσε στο «Happy Day» ο Χάρης Χριστόπουλος.

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Οι δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης

«Ήταν λίγο πιο δύσκολη εγκυμοσύνη και για αυτό επέλεξαν να κρατήσουν αυτή τη μυστικότητα», αποκάλυψε στην εκπομπή ο μαιευτήρας Στέφανος Χάνδακας για την Ανίτα Μπραντ και τον Χάρη Χριστόπουλο.

Και συνέχισε: «Είναι γιος. Είχε διάφορα ιατρικά θέματα, όχι πολύ σημαντικά. Δεν χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι. Χρειάστηκαν να γίνουν κάποιες θεραπείες κατά τη διάρκεια της κύησης. Δεν θέλαμε να στεναχωρηθούν ούτε το αδελφάκι του ούτε η οικογένεια. Και όλα πήγαν πολύ καλά».






Παράλληλα, ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε την αντίδραση του πρώτου τους γιου για τον ερχομό του αδελφού του. «Τους τελευταίους 3 μήνες γονατίζαμε και φυλούσαμε την κοιλιά της μαμάς. Ο Χρηστάκης είδε την πρώτη φωτογραφία με το μωρό στην αγκαλιά και έλεγε “Baby, μαμά”», περιέγραψε με συγκίνηση ο ευτυχισμένος πατέρας. Επιπλέον, πρόσθεσε: «Από την αρχή δεν θέλαμε να ξέρουμε το φύλο. Αν ήταν κορίτσι θα τρελαινόμασταν. Αν ήταν αγόρι θα πηδούσαμε από το παράθυρο».

Όσο για το σε ποιον μοιάζει το μωρό, ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε ότι έχει τις «ματάρες και τις χειλάρες της μάνας του».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: