Εκείνος 47, αυτή…: Η καλλονή σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη, η τεράστια διαφορά ηλικίας & η βάφτιση της κόρης τους

April 1, 2023

Εκείνος 47, αυτή…: Η καλλονή σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη, η τεράστια διαφορά ηλικίας & η βάφτιση της κόρης τους


Διαφ.

Ο Γιάννης Π. Μαρακάκης είναι ποινικολόγος και έχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου 1976, ενώ ανήκει στο ζώδιο του ταύρου. Έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.



Της: Έπη Τρίμη

Είναι παντρεμένος με τη Νίκη Θωμοπούλου από το 2016 και έχουν αποκτήσει μια κορούλα την Τζοάνα. Το λαμπερό ζευγάρι αν και έχει σημαντική διαφορά ηλικίας (εκείνος είναι 47 ετών και η σύζυγός του 31 άρα έχουν 16 χρόνια διαφοράς) είναι πολύ ερωτευμένο ενώ δέθηκε με τα δεσμά του γάμου μετά από 1,5 χρόνο σχέσης. Η δε σύζυγός του έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η ενασχόληση με τον αθλητισμό και οι βραβεύσεις

Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, ενώ για σειρά ετών αποτελούσε μέλος της εθνικής ομάδας Στίβου.

Έχει πάρει Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 110μ με εμπόδια το 2004, κατέλαβε την 1η θέση στο διεθνές μήτινγκ στίβου στο Loughborough της Βρετανίας το 2002, την 3η θέση στο διεθνές μήτινγκ στίβου στο Gold Coast στην Αυστραλία το 2002, το Χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου 110μ με εμπόδια το 2001, το Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών 110μ με εμπόδια το 2001, το Αργυρό μετάλλιο στο Διεθνές Μήτινγκ Βουκουρεστίου 2000, την 4η θέση στο Grand Prix Τσικλητήρεια 2000, το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (110μ εμπόδια) το 1997 κα.

Η βάφτιση της κόρης του

Την βάφτιση της κόρης τους πραγματοποίησαν την Κυριακή 19/9/2021 ο Γιάννης Μαρακάκης και η σύζυγός του Νίκη Θωμοπούλου, και το όνομα που πήρε η μικρούλα, “Ιωάννα”.

Η κόρη τους ήρθε στη ζωή τον Μάρτιο του 2020 και η βάφτισή της έγινε σε στενό κύκλο, με φιλικά και συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού να δίνουν το “παρών” στην αυτήν την όμορφη στιγμή.

Ο στολισμός είχε θέμα τις πεταλούδες, ενώ τα τραπέζια ήταν γεμάτα λουλούδια και χρώμα. Μάλιστα, η Νίκη Θωμοπούλου ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο φόρεμα που επέλεξε και η χαρά της ήταν αποτυπωμένη στο πρόσωπό της, όπως αναφέρει το Hello.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: