Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οι δηλώσεις που προκαλούν σάλο, η γνωριμία που της άλλαξε τη ζωή & τα 2 άγνωστα αδέλφια της

April 1, 2023

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οι δηλώσεις που προκαλούν σάλο, η γνωριμία που της άλλαξε τη ζωή & τα 2 άγνωστα αδέλφια της


Διαφ.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι παλαίμαχη πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης, ενώ έχει σπουδάσει νομική. Η ίδια έχει αναφέρει σχετικά:«Το 2013 ξεκίνησα να φοιτώ κανονικά, πλέον, στη Νομική, όπου και είχα εισαχθεί.



Της: Έπη Τρίμη

Μέσα σε 4 χρόνια κατάφερα να ολοκληρώσω τις Σπουδές μου κι έτσι το 2017 αποφοίτησα από τη Νομική». Σήμερα, είναι  εκκολαπτόμενη διχαστική περσόνα των κοινωνικών δικτύων και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, με την επικοινωνία, θήτευσε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, ξεκίνησε τις εισηγήσεις και τις ομιλίες σε συνέδρια, συμπόσια και λαοσυνάξεις αθλητικού ενδιαφέροντος. Πολλοί λένε ότι καθοριστική ήταν η γνωριμία της με τον Κυριάκο Κερανόπουλο. Ο συντοπίτης της διοργανωτής καλλιστείων, μάνατζερ και παρουσιαστής καθοδήγησε τα πρώτα βήματα της πρώην πρωταθλήτριας της αντισφαίρισης να είναι τόσο δημοφιλής.

To τένις επί 10 χρόνια και η βράβευση

«Το 1995, στην ηλικία των 4 ετών, ξεκίνησα το πρώτο μου συναρπαστικό ταξίδι, αυτό στον αθλητισμό. Πιο συγκεκριμένα, τότε άρχισα την αντισφαίριση (tennis). Αυτή ήταν απλώς η αρχή, αφού μέχρι και σήμερα, το τένις αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Για πάνω από 10 χρόνια έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και κατόρθωνα να κερδίζω Πρωταθλήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό», αναφέρει στο βιογραφικό της η Λατινοπούλου. Ενώ συνεχίζει λέγοντας:«Χρονολογία – ορόσημο στην αθλητική μου ενασχόληση ήταν όταν το 2006 έλαβα το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης αθλήτριας για το 2006-2007. Τότε ένιωσα ότι η προσπάθεια, η κούραση, ο χρόνος που είχα επενδύσει αναγνωρίζονταν κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό».

Οι 5.297 σταυροί και η υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές του 2019 στο ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας

Η ίδια έχει δηλώσει σχετικά: «Η πολιτική είναι όραμα, αγάπη και πίστη στο καλύτερο αύριο για την Ελλάδα. Δεν είναι επάγγελμα, είναι θέμα ψυχής. Δεν την είδα ποτέ ως επάγγελμα, παρά μόνο ως δεσμό με τον κόσμο. Αν δεν πάει καλά σημαίνει πως δεν κατάφερα να με αγαπήσει ο κόσμος, όμως αυτό που πάντα πίστευα και πιστεύω είναι πως ο κόσμος έχει ανάγκη να αγαπήσει τους πολιτικούς της χώρας του, αλλά και να αγαπηθεί από αυτούς. Τα πράγματα μπορούν, λοιπόν, να πάνε μόνο προς το καλύτερο. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη».

Η Λατινοπούλου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Είμαι ευγνωμονούσα που υπάρχουν τα social media», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, «διότι δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους σαν εμένα, που χωρίς να προέρχονται από κάποιο πολιτικό τζάκι και με μικρή οικονομική επιφάνεια, να κατορθώνουν να έχουν μια δυνατή πολιτική φωνή και βήμα που πιθανότατα δεν θα είχαν. Όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και στο Διαδίκτυο επιλέγεις τι είδους ανθρώπους θα συναντήσεις και θα συναναστραφείς διαδικτυακά. Καμία διαφορά». Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τώρα ενδεχομένως μόλις έπεσε στον λάκκο που η ίδια έσκαβε. Διότι καθένας έχει την επιλογή. Να τη σχολιάσει, να την κρίνει, να την αποδομήσει, αλλά τελικά να την αναδείξει -την ίδια και τις σκονισμένες απόψεις της- ή απλώς να την προσπεράσει. Και να την αφήσει να βαυκαλίζεται με τις τόσο στέρεες και ξεπερασμένες απόψεις της, τις οποίες αμολά -με συνέπεια είναι η αλήθεια- σε Facebook, Instagram, Twitter και TikTok, βυθισμένη στη μακαριότητα και την αδιατάρακτη βεβαιότητα της δικής της προφανώς βελούδινα αποτριχωμένης μασχάλης.

Τα δύο αδέλφια

«Η οικογένεια για εμένα, όπως και για κάθε άνθρωπο, είναι ιερή, καθώς είναι η πρώτη κοινωνία που γνωρίζουμε, αυτή που μας δίνει τις αρχές μας, διαπλάθει την προσωπικότητά μας και το κυριότερο· είναι πάντα στο πλευρό μας, με ανιδιοτέλεια και σεβασμό.

Μεγάλη μου αδυναμία, τα δύο αδέλφια μου, ο Τίμος και ο Βλάσσης, τα στερνοπούλια της οικογένειας που, ο καθένας με τον τρόπο του, μου ομορφαίνουν τη ζωή. Τους χρωστάω πολλά».

Πηγές: Protothema

Διαβάστε επίσης: