«Έδωσε στην κηδεία της Ελένης τα λεφτά που μάζευε για τον γάμο της»: Συγκλονίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης

April 1, 2023

«Έδωσε στην κηδεία της Ελένης τα λεφτά που μάζευε για τον γάμο της»: Συγκλονίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης


Διαφ.

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης και Κούλα Αρμουτίδου, 4,5 χρόνια από τη δολοφονία της.



Η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο πάγωσε το Πανελλήνιο, έγινε πρωτοσέλιδο, πήρε τεράστια δημοσιότητα και όταν έσβησαν τα φώτα ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου κράτησαν ο ένας το χέρι του άλλου για να αντέξουν την μεγάλη απώλεια της κόρης τους.

Οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας άνοιξαν την καρδιά τους στο περιοδικό ΟΚ! και την Τασούλα Παπανικολάου και περιγράφουν τις λευκές νύχτες και τις μαύρες μέρες τους στο Διδυμότειχο.

«Από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίσαμε απίστευτες καταστάσεις. Έπρεπε να έρθει η Ελένη από τη Ρόδο στο Διδυμότειχο και το γραφείο κηδειών ζητούσε 2.000 ευρώ. Τα έδωσε η γιαγιά της που τα μάζευε για τον γάμο της. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, κανείς δεν μας ρώτησε αν έχουμε χρήματα να θάψουμε το παιδί μας. Το κράτος δεν ήρθε ποτέ να μας στηρίξει εμπράκτως. Κανείς δεν μας βοήθησε στην ψυχολογική διαχείριση του παιδιού μας.

Τα έξοδα ήταν βουνό, κηδεία, δικαστήρια… Τα δάνεια που είχαμε πάρει, όπως σχεδόν όλοι οι Έλληνες, για να φτιάξουμε το σπίτι μας πήγαν πίσω. Την ημέρα που έβγαινε η απόφαση στο πρωτόδικο δικαστήριο με πήραν από τράπεζες γιατί είχαμε καθυστερήσει να πληρώσουμε 5 δόσεις. Τους είπα “δείτε το επίθετο, δείτε τι είναι σήμερα και μετά ξαναπάρτε τηλέφωνο”. Για να πάμε στο Εφετείο συμπληρώναμε χρήματα ευρώ ευρώ για να δώσουμε για τα παραστατικά των δικηγόρων. Τώρα μας έμειναν άδεια σπίτια εκτός από τις άδειες ψυχές μας», εξομολογείται ο Γιάννης Τοπαλούδης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: