Μεγαλεία για τη Σοφία Βόσσου: «Έπαιρνα 1,5 – 2 εκατομμύρια για μια βραδιά. Έτσι σπατάλησα τα χρήματά μου»

April 2, 2023

Μεγαλεία για τη Σοφία Βόσσου: «Έπαιρνα 1,5 – 2 εκατομμύρια για μια βραδιά. Έτσι σπατάλησα τα χρήματά μου»


Διαφ.

H Σοφία Βόσσου σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν”, μίλησε για την καριέρα της, για τα μεγάλα ονόματα με τα οποία έχει συνεργαστεί και τις «χρυσές εποχές» του ελληνικού τραγουδιού.Με ποια μεγάλα ονόματα που έχει συνεργαστεί η Σοφία Βόσσου

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είμαι από τα πιο ευλογημένα πλάσματα στην Ελλάδα. Έχω συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, όπως ο Χρήστος Λεοντής, Μάνος Λοΐζος, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Σπανός, Νότης Μαυρουδής, Μίκης Θεοδωράκης, Γιώργος Κατσαρός, Γιώργος Θεοφάνους και πολλούς ακόμη αλλά και με κορυφαίους τραγουδιστές επίσης όπως Μπιθικώτσης, Μαρινέλλα, Βοσκόπουλος, Μαίρη Λίντα και πολλά ακόμη ονόματα».

Οι χρυσές εποχές της Σοφίας Βόσσου

Σχετικά με τις οικονομικές απολαβές που είχε τη δεκαετία του ’90, η Σοφία Βόσσου επεσήμανε «πράγματι πέρασα «χρυσές» εποχές στη νύχτα, ειδικά την δεκαετία του 1990. Ήταν πολλά τα χρήματα. Θυμάμαι ότι για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 έως και 2 εκατομμύρια δραχμές. Τότε υπήρχαν πολλά λεφτά στη νύχτα, αλλά γέμιζαν και τα μαγαζιά σχεδόν εφτά μέρες την εβδομάδα. Περνάγαμε πολύ καλά τότε όλοι. Ψώνιζα για τους πάντες, αγόραζα δώρα σε όλους, βγαίναμε και τρώγαμε με τους φίλους μου. Έτσι σπαταλούσα τα χρήματά μου. Μου άρεσε να τα μοιράζομαι με τους δικούς μου ανθρώπους πάντα».


Πηγή