Τον χώρισε αμέσως μετά τον γάμο: Νύφη ζήτησε διαζύγιο από τον γαμπρό μετά από αυτό έκανε στο γαμήλιο γλέντι

April 2, 2023

Τον χώρισε αμέσως μετά τον γάμο: Νύφη ζήτησε διαζύγιο από τον γαμπρό μετά από αυτό έκανε στο γαμήλιο γλέντι



Ένας καλεσμένος σε γάμο κατέστρεψε τη γαμήλια τούρτα και η νύφη ζήτησε διαζύγιο, όταν έμαθε ποιος τον έβαλε να το κάνει.



Ειδικότερα, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καλεσμένος, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοολ, τρεκλίζοντας, κατευθύνθηκε προς τη γαμήλια τούρτα και την κατέστρεψε, ενώ προσπάθησε να πετάξει τα κομμάτια προς την νύφη.

Ο γαμπρός εξέφρασε την ενόχλησή του, χτυπώντας με γροθιά τον καλεσμένο στο πρόσωπο, αλλά η αντίδραση της νύφης την επομένη του γάμου, απέδειξε ότι αυτός ήταν αυτός που τα είχε οργανώσει όλα.

Ο καλεσμένος ήταν βαλτός από τον γαμπρό

Όσοι είδαν το βίντεο επικρότησαν την αντίδραση του γαμπρού και μάλιστα χαρακτήρισαν τη γροθιά του ως «σπουδαίο χτύπημα», ενώ ορισμένοι αναφέρθηκαν στη σπατάλη της τούρτας, υπογραμμίζοντας «Όταν οι άνθρωποι καταστρέφουν μια τέλεια καλή τούρτα. Η οργή που πλημμυρίζει το σώμα μου είναι απροσμέτρητη».

Ωστόσο, η νύφη είχε διαφορετική άποψη για τον παραλίγο τουρτοπόλεμο, καθώς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την επομένη του γάμου της.

Η γυναίκα επισκέφθηκε μια στήλη συμβουλών, προκειμένου να μοιραστεί την ιστορία της, εξηγώντας πώς ο σχεδιασμός του γάμου είχε κυλήσει ομαλά και πώς ήταν πρόθυμη να συμβιβαστεί στα περισσότερα πράγματα, απαιτώντας μόνο ένα και μοναδικό πράμα, να μην της τρίβουν την τούρτα στα μούτρα.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, ο γαμπρός είχε σκοπίμως σχεδιάσει να παραβιάσει το αίτημά της και είχε μάλιστα ετοιμάσει μια κρυψώνα από cupcakes ως εφεδρικό σχέδιο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: