Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Ήμασταν μαζί όταν έπαθε αυτό το πράγμα. Από τότε και μετά δεν καταλάβαινε τίποτα»

April 2, 2023

Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Ήμασταν μαζί όταν έπαθε αυτό το πράγμα. Από τότε και μετά δεν καταλάβαινε τίποτα»


Διαφ.

Ο Θάνος Καληώρας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4», μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του με την ηθοποιό, Τζέσυ Παπουτσή.Η σχέση του Θάνου Καληώρα με την Τζέσυ Παπουτσή

Ειδικότερα, ο ηθοποιός υπογράμμισε «όλος ο κόσμος την λάτρεψε την Τζέσυ. Όταν ήμουν στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου σαν μαθητής, η Τζέσυ ήρθε σαν επαγγελματίας ηθοποιός και δούλευε στον χορό του αρχαίου δράματος. Γνωριστήκαμε, γιατί συνυπήρχαμε ο ανδρικός και ο γυναικείος χορός στη Λυσιστράτη του Μάνου Χατζιδάκη. Μια τυπική γνωριμία όπως γνωρίζεσαι με όλα τα νέα παιδιά που έρχονται στον χώρο».

Και πρόσθεσε ο Θάνος Καληώρας «εκεί γνωριστήκαμε, πορευτήκαμε μαζί για 7-8 χρόνια και κάποια στιγμή σε μια παράσταση, αγαπηθήκαμε. Εκεί πια συνυπήρχαμε μαζί, ήταν η κολλητή μου φίλη. Ήξερε τα πάντα για μένα, τα λέγαμε όλα και ήταν η πιο αγαπημένη μου φίλη. Από την πρώτη ημέρα δεν μπήκα στο τρυπάκι να δω κάτι διαφορετικό και εκείνη με έβλεπε σαν φίλο, γιατί ήμασταν σε άλλους δρόμους».

Σχετικά με τον έρωτα μεταξύ του, επεσήμανε «μετά το Εθνικό, εγώ πήγα στρατό κι η Τζέσυ ήταν στο Εθνικό. Ξαναγύρισα μετά και ξαναμπήκα στο Εθνικό και μετά από δυο, τρία χρόνια έγινε όλο αυτό. Δεν ξέρω πώς έγινε για να πω την αλήθεια».

Όσον αφορά τις αναμνήσεις που έχει από εκείνη, ο Θάνος Καληώρας σημείωσε «είχαμε πάει εκδρομές, όπως κάναμε με όλα τα παιδιά, ήρθαμε ίσως πιο κοντά και κάπως έτσι, ξεκίνησε. Τώρα είναι και… προ Χριστού αυτό, όπως καταλαβαίνετε! Δεν μπορώ να θυμάμαι. Δεν ήταν όμως καθόλου αμήχανο, γιατί γνωριζόμασταν τόσα χρόνια. Ήταν ένας τόσο αγαπημένος μου άνθρωπος, οτιδήποτε σχεδίαζα να κάνω ή να κάνει, πάντα ήταν σε συνδυασμό να το κάνουμε μαζί. Η κοινή μας ζωή ήταν καλή στην αρχή, στο τέλος δεν ήταν καλή, αλλά οι σχέσεις μας παρέμειναν πάρα πολύ καλές, γιατί είχαμε το παιδί και ουσιαστικά όλο το βάρος και όλη η αγάπη μας ήταν εκεί».

Ο Θάνος Καληώρας στο πλευρό της Τζέσυ Παπουτσή στην περιπέτεια με την υγεία της

Για την περιπέτεια της υγείας της και την απώλειά της, τόνισε «ήταν πάντα αισιόδοξη και πίστευε ότι θα τα καταφέρει. Όταν έκανε την πρώτη επέμβαση, το έχει πει κι η ίδια, ότι πίστευε ότι θα το ξεπεράσει αυτό το πράγμα. Για έξι χρόνια, πήγαιναν πολύ καλά τα πράγματα, αλλά από το 2017 άρχισαν να στραβώνουν. Εκεί πια έβλεπες ότι κάποια πράγματα δεν γύριζαν πίσω. Οπότε, τον τελευταίο καιρό ήρθε τελείως ξαφνικό αυτό. Ήμουν μάλιστα στο σπίτι την ημέρα που έπαθε αυτό το πράγμα και αναγκαστήκαμε να την πάμε στο νοσοκομείο. Πήγαμε στο νοσοκομείο, έκανε τις επεμβάσεις, αλλά από εκείνη την ημέρα και μετά, δεν καταλάβαινε τίποτα. Δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα. Για δυόμιση μήνες ήταν σε αυτήν την κατάσταση».


Πηγή