Τριαντάφυλλος: «Αν δεν μιλούσα εγώ για το Survivor All Star δεν θα το έβλεπε κανείς. Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου»

April 2, 2023

Τριαντάφυλλος: «Αν δεν μιλούσα εγώ για το Survivor All Star δεν θα το έβλεπε κανείς. Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου»


Διαφ.

Ο Τριαντάφυλλος σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για το Survivor All Star και υποστήριξε ότι πρέπει να τον πληρώσουν για να αναφέρεται το όνομά του στον φετινό κύκλο.



Ο Τριαντάφυλλος δεν μετάνιωσε που δεν πήγε στο Survivor All Star

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο τραγουδιστής «προσπαθώ κι εγώ, επειδή το Survivor το αγαπώ και θέλω να το βοηθήσω, αν δεν κάναμε κάποια stories 3-4 άτομα, θα έκανε 8%. Τώρα κάνει 14-15%, το βοηθήσαμε λίγο. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που δεν πήγα φέτος».

Όσον αφορά την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιώργου Πιλίδη, ο Τριαντάφυλλος επεσήμανε «τα παιδιά από τη στιγμή που μπορούν να βρουν φαγητό να φάνε ή να πάρουν τηλέφωνο, δεν φταίνε σε τίποτα. Η παραγωγή έπρεπε ή να μαντρώσει κάτι γύρω γύρω, ή αντί για 2-3 σεκιούριτι, να υπάρχουν 100».

Η επίθεση του Τριαντάφυλλου στον Σπύρο Μαρτίκα

Για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε «τελικά έχω γίνει η κατίνα του Survivor. Όταν υπάρχει ένα παιδί 7 χρονών και του λένε τα άλλα παιδάκια, “γιατί ο μπαμπάς σου είναι άρρωστος;” εκεί τρελαίνομαι και μου γυρνάει το μάτι. Θα τον φάω ζωντανό. Δηλαδή Μαρτικάκο εκεί τρελάθηκα! Δεν το λες, πες κάτι άλλο! Δηλαδή τι άλλο; Άρρωστος είσαι και φαίνεσαι».

Και κατέληξε ο Τριαντάφυλλος «τον βάζει ο αρχισυντάκτης να πει για μένα, επειδή εγώ επέλεξα να μην πάω και να με τρολάρουν συνέχεια. Έχω παιχτεί 100 φορές και δεν είμαι εκεί. Πληρώστε με και λέτε μετά το όνομά μου. Και βάλτε και παλιά στιγμιότυπα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: