Είπε αυτό που κανείς δεν τόλμησε να φωνάξει: Ξέσπασε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τον έρωτα Μπισμπίκη-Βανδή

April 2, 2023

Είπε αυτό που κανείς δεν τόλμησε να φωνάξει: Ξέσπασε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τον έρωτα Μπισμπίκη-Βανδή


Διαφ.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σε συνέντευξή του στο MEGA και στην Άννα Ζηρδέλη, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη.Η άποψη του Ιάσονας Τριανταφυλλίδη για την τηλεόραση και τους παρουσιαστές

Για την ελληνική τηλεόραση, ο κριτικός υπογράμμισε “η ελληνική τηλεόραση είναι από τις καλύτερες του κόσμου, γιατί έχει πολλά πράγματα να δεις. Κάποια ριάλιτι προσπαθούν να ξεχωρίσουν, γιατί στη συνέχεια γίνεσαι επαγγελματίας μάγειρας ή μοντέλο. Είναι κακό πρότυπο για μια κοινωνία κάποιοι κάνουν τους μπέμπηδες με αθλοπαιδίες ή κλείνονται σε ένα σπίτι να βρουν άντρα και ξεκατινιάζονται”.

Σχετικά με την εκπομπή της Ζήνα Κουτσελίνη, την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάρκο Σεφερλή, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης επεσήμανε ”δεν υπάρχουν κακά είδη εκπομπών, αλλά αποτυχημένα κομμάτια σε κάθε είδος εκπομπής. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία. Είναι εκπομπές που ”μυρίζουν” αίμα και τρέχουν. Δεν μου λείπει τίποτα τηλεοπτικά… ούτε η Ιωάννα Μαλέσκου. Εφόσον ο Μ. Σεφερλής έχει υπογράψει με τον Σκάϊ καλά κάνει και το ανακοινώνει, του κάνει και διαφήμιση”.

Όσον αφορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε “δεν μπορώ να βλέπω το Νίκο Μουτσινά να κρίνει ανθρώπους… δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι ο κριτής ολόκληρης της κοινωνίας. Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν αποπνέει νέα τηλεόραση, ούτε αυθεντικό χιούμορ, αλλά εξυπνακισμό. Οι ”Ράδιο Αρβύλα” μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους”.

Και συνεχίζει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης “ο Γ. Λιάγκας μπορεί να κάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Έχει επιθετικότητα στην τηλεόραση, στη ζωή του είναι πολύ ευγενικός. Αυτό που βγάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μου αρέσει καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον αγαπάνε όλοι, είναι… ύποπτος. Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία και στη νεότερη γενιά”.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τους Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Τέλος, για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη τόνισε “δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με την Δέσποινα και τον Μπισμπίκη. Δεν μπορώ να τους κρίνω, αλλά μπορώ να σχολιάσω την 2η ευκαιρία που είπε η Δέσποινα. Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται. Εκτιμώ πολύ την Δέσποινα Βανδή ως άνθρωπο”.


Πηγή