Ανακαλύφθηκε η τοποθεσία από την οποία έκλεβαν τροφή οι παίκτες του Survivor: Η σχέση του Ατζούν με αυτό το συγκεκριμένο μέρος (βίντεο)

April 1, 2023
Το εταίρο ριάλιτι της εταιρίας του Ατζούν, Exathlon, είναι η πηγή φαγητού για τους παίκτες του Survivor.

Πολύς ντόρος έχει γίνει και στο φετινό Survivor, για το γεγονός ότι οι παίκτες κλέβουν φαγητό και μάλιστα φήμες θέλουν τους διαγωνιζόμενους να έχουν κάνει συμφωνίες με τους ντόπιους για να τους παρέχουν τροφή.


Διαφ.

Όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Open Weekend» οι παίκτες έκλεβαν φαγητό από το σπίτι του Exathlon, το οποίο είναι το εταίρο ριάλιτι της εταιρίας του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Τα σκηνικά αυτού του ριάλιτι είναι επίσης στον Άγιο Δομίνικο και πολύ κοντά στο Survivor, στο οποίο συμμετέχουν αθλητές ήταν πάρα πολύ κοντά στα αγωνίσματα και τις καλύβες των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη εκπομπή έκλεβαν ακόμα και από τα σκουπίδια της παραγωγής.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, o οποίος είχε βρεθεί στο Survivor και παρουσίασε σε χάρτη το μέρος που έμεναν και αγωνίζονταν οι αθλητές του παιχνιδιού, το οποίο ήταν πάρα πολύ κοντά στα αγωνίσματα και τις καλύβες των Ελλήνων.

«Τους παίκτες του Exathlon όπως και των άλλων Survivor επειδή έχουν ειδικά φορτηγά που κινούνται που γράφουν Exathlon και είναι μπλε ή κόκκινα, τους βλέπαμε συνέχεια και βλέπαμε και τα μέρη. Οι πίστες του Exathlon είναι δίπλα από τις πίστες του Survivor. Πολύ δύσκολες και πολύ απαιτητικές…Τους είχα δει και στο ξενοδοχείο όταν έφυγα από το Survivor έζησα πέντε μέρες μόνο με παίκτες του Exathlon», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor 2022.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι παίκτες έμεναν μια εβδομάδα σε σπίτι και μια εβδομάδα σε παραλία. Αυτά ήταν στα 300 μέτρα. «Από τα πρόχειρα καταλύματα ακούγαμε το αγώνισμα του Exathlon» είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Οι παίκτες του Exathlon έχουν και εκείνοι περιορισμένοι τροφή αλλά επιβραβεύονται περισσότερο σε θέμα φαγητού σε σχέση με το Survivor All Star.

Διαβάστε επίσης: