Ράκος η Σολωμού για το χωρισμό από τον Μάριο Αθανασίου: “Έπαθα σοκ όταν μου το είπε. Έλεγα όχι, όχι, μείνε εδώ”

April 2, 2023
Η Σολωμού ένιωσε σοκ όταν ο Μάριος Αθανασίου της ανακοίνωσε τον χωρισμό τους. Αρνήθηκε να το δεχτεί και έλεγε συνεχώς όχι, μείνε εδώ.

Ράκος η Σολωμού για το χωρισμό από τον Μάριο Αθανασίου: Έπαθα σοκ όταν μου το είπε. Έλεγα όχι, όχι, μείνε εδώ



Την Μαρία Σολωμού την αγαπήσαμε από την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά Singles και την έχουμε απολαύσει σε αρκετές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Ενώ απολαμβάνουμε τις ανησυχίες της στα podcasts της με τίτλο Όσα ξέρει η Μαρία με την Μαρία Σολωμού.



H Μαρία Σολωμού φιλοξενήθηκε από την Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμά-δες και μίλησε για την προσωπική της ζωή ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου και τον τότε 2 ετών γιο τους.

Το παιδί 2 χρονών και ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει: “Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο δεν θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα Σαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία”.

Μαρία Σολωμού: Έλεγα όχι, όχι, μείνε εδώ

Την ημέρα λοιπόν που ο Μάριος έφυγε, το ίδιο το βράδυ, το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του ακούω τα πατουσάκια του να κατεβαίνει από την κούνια και ήρθε κι έπεσε στη θέση του στο κρεβάτι.

Εγώ από την άλλη μεριά να κλαίω. “Παναγία μου, Χριστέ μου, το παιδί έχει κάτι, διαβάζει το μέλλον, τα μυαλά…” Δεν ρώτησε ποτέ τίποτα. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του ένα χρόνο, αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού.

Κι εγώ έπαθα σοκ, όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Έλεγα όχι, όχι, μείνε εδώ, συνέχισε η Μαρία Σολωμού για την στιγμή που ο Μάριος Αθανασίου της ζήτησε να χωρίσουν.

Μαρία Σολωμού: Με εξαίρεση τον Μάριο, οι άνδρες της ζωής μου με ήθελαν και λίγο δική τους μαμά

Μ. Σολωμού: Για να μη χωρίσουμε τότε ήμουν διατεθειμένη να κάτσω χωρίς σχέση μέχρι το παιδί να πάει φαντάρος

Μ. Σολωμού: Τους πρώτους 3 μήνες με το μωρό δεν βγήκα από το σπίτι

Μ. Σολωμού: Δεν ήθελα να κάνω παιδί – Ο Μάριος Αθανασίου ανέτρεψε την κοσμοθεωρία μου

Μ. Σολωμού: Παλιά δεν μπορούσε να πει μια γυναίκα ότι δεν απολάμβανε την εγκυμοσύνη της, τώρα απενοχοποιήθηκαν και το λένε


Πηγή

Διαβάστε επίσης: