Συγκίνηση & Περηφάνεια: Κορυφαίος αθλητής του κόσμου ο 22χρονος Γιώργος Κουγιουμτσίδης, παγκόσμια διάκριση

April 2, 2023
Ο 22χρονος Γιώργος Κουγιουμτσίδης είναι ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου και αυτό μας προκαλεί συγκίνηση και περηφάνεια. Έχει αποσπάσει παγκόσμια διάκριση.

Συγκίνηση & Περηφάνεια: Κορυφαίος αθλητής του κόσμου ο 22χρονος Γιώργος Κουγιουμτσίδης, παγκόσμια διάκριση


Διαφ.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης συνεχίζει να διαγράφει την πορεία του με χρυσά γράμματα. Ο Έλληνας αθλητής το φαινόμενο της ελληνικής πάλης που διέπρεψε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23, συνεχίζει να “μαζεύει” την μια διάκριση μετά την άλλη. Ο Γιώργος δεν κρύβει ότι το όνειρο κάθε αθλητή, και ένας πόθος που έχει από παιδί, είναι κάποια στιγμή να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του ολυμπιακού βάθρου.



Η τελευταία του διάκριση ήταν να ανακηρυχθεί ως ο Κορυφαίος αθλητής του Κόσμου για τον Μάρτιο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης.

sizes=(max-width:

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης!

Γιώργος Κουγιουμτσίδης: Κορυφαίος αθλητής του Κόσμου για τον Μάρτιο

sizes=(max-width:

Ο Κουγιουμτσίδης έγινε ο πρώτος αθλητής στην Ιστορία της ελληνικής Πάλης που κατακτά δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση και μάλιστα έγινε με τρομερή ανατροπή.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, όπως έκανε γνωστό τον ανακήρυξε κορυφαίο αθλητή του Κόσμου για τον Μάρτιο. Αναμφίβολα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά που Ελληνας παλαιστής αναδεικνύεται κορυφαίος αθλητής στον κόσμο για τον μήνα που μόλις τελείωσε.

Το φαινόμενο της ελληνικής πάλης, που διέπρεψε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, είναι ένας από τους κορυφαίους παλαιστές στον κόσμο, όπως αποδεικνύεται και από την ανάδειξή του, ως ο κορυφαίος του πλανήτη, για τον Μάρτιο.

Γιώργος Κουγιουμτσίδης: Έγινε ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει μια τέτοια διάκριση

Ο Κουγιουμτσίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει μια τέτοια διάκριση και χωρίς αμφιβολία το μέλλον για το φαινόμενο της ελληνικής πάλης αναμένεται λαμπρό

Δείτε εδώ παλαιότερες δηλώσεις του Έλληνα αθλητή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: