Με την “υπογραφή” του γιου τους: Μέρα γιορτής για Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλο, η φωτο στο σπίτι & οι ευχές

April 3, 2023
Οι ευχές και η φωτογραφία στο σπίτι γιορτάζουν την ημέρα των Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλων, με την υπογραφή του γιου τους.

Με την υπογραφή του γιου τους: Μέρα γιορτής για Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλο, η φωτο στο σπίτι & οι ευχές


Διαφ.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν την καλύτερη και πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους μετά τον γάμο τους και την γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Το ζευγάρι τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο Παρίσι και στο πρώτο τους ταξίδι μετά τη γέννηση του γιου τους.



Μέρα γιορτής για Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλο

Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε με το κοινό της και μέσω των social media αρκετά στιγμιότυπα ενώ δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια που την κατηγορούσαν για το ποιόν της σαν μητέρα αποφασίζοντας να ταξιδέψει χωρίς τον γιο της…

Κ. Σπυροπούλου: Η πληρωμένη απάντηση για το παρείσακτο παιδί της

Με το που γύρισαν στην Ελλάδα, το ζευγάρι γιόρτασε και τα γενέθλια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και μάλιστα με την αφορμή ότι ήταν τα πρώτα γενέθλια του με τον γιο του, η τούρτα δεν θα μπορούσε να μην δεν είναι εμπνευσμένη και στο γεγονός αυτό.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με την τούρτα η οποία ήταν εμπνευσμένη από την αγαπημένη δραστηριότητα του συζύγου της με το τένις. Ενώ η τούρτα έγραφε επάνω Happy Birthday Daddy(Χρόνια Πολλά Μπαμπά) έχοντας έτσι μια πρώτη ευχή από τον γιο τους.

Δείτε και την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

sizes=(max-width:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: