Χόρεψε ξέφρενα, τα “σπασε” δίχως αύριο: Η Μελίνα Νικολαΐδη πήγε στη μαμά της στα μπουζούκια & τη χάζευε όλο το μαγαζί

April 3, 2023
Η Μελίνα Νικολαΐδη χόρεψε απελευθερωτικά και έδωσε ρέστα χωρίς σκέψη για το αύριο, ενώ βρισκόταν στο μαγαζί με τα μπουζούκια μαζί με τη μητέρα της, κερδίζοντας την προσοχή όλων.

Χόρεψε ξέφρενα, τα “σπασε” δίχως αύριο: Η Μελίνα Νικολαΐδη πήγε στη μαμά της στα μπουζούκια & τη χάζευε όλο το μαγαζί


Διαφ.

Η Δανάη Μπάρκα επισκέφθηκε χθες το πλατό του J2US ενώ αργότερα βρέθηκε και στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή αλλά και ο πολύ καλός της φίλος Χρήστος Μάστορας μαζί με το συγκρότημά του Μέλισσες. Ενώ εκεί ήταν και η Μελίνα Νικολαΐδη με τον σύντροφό της



Στο J2US είχε 2 πολύ καλούς λόγους για να είναι παρών, τόσο για την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου η οποία αποτελεί και μέλος της κριτικής επιτροπής αλλά και για τον πολύ καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη τον οποίο και επισκέπτεται συχνά.

Το βράδυ του Σαββάτου (01.04) η νεαρή παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο πλατό του J2US για να καμαρώσει τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου η οποία βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην κριτική επιτροπή του show.

@desp1navandiofficial♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Η Δανάη Μπάρκα ξεφάντωσε με την Μελίνα Νικολαΐδη

Μετά την επίσκεψή της στα πλατό του J2US η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεφάντωσε στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας, και μάλιστα το επισκέπτεται αρκετά συχνά το συγκεκριμένο κέντρο.

sizes=(max-width:

Η Δανάη δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και σε ένα από αυτά βλέπουμε τη Μελίνα Νικολαΐδη να χορεύει με ανεβασμένη διάθεση.

Φυσικά η Μελίνα Νικολαΐδη δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και φίλους τους.

Μελίνα Νικολαΐδη: Τα “έσπασε” μαζί με τον σύντροφό της

sizes=(max-width:

Ενώ βλέπουμε και τη Δέσποινα Βανδή να αφιερώνει τραγούδια στην παρουσιάστρια και να κάνουνε πλάκα για το ¨περασμένο” της ώρας καθώς την επομένη το πρωί η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στην Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή της Καλύτερα δε γίνεται.

Ενώ στην συνέχεια προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον Χρήστο Μάστορα γράφοντας: To πιο ταλαντούχο αγόρι και το πιο υπέροχο συγκρότημα του κόσμου. όχι επειδή είναι φίλοι μου, επειδή είναι η αλήθεια.

sizes=(max-width:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: