Ανίτα Μπραντ – Χάρης Χριστόπουλος: Η εγκυμοσύνη που δεν ήξερε κανείς, η καισαρική, το φύλο του παιδιού και ο φόβος

April 3, 2023
Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος μοιράστηκαν μια ιστορία για την εγκυμοσύνη της Ανίτας που ήταν άγνωστη στο κοινό. Αντιμετώπισαν την ανάγκη για καισαρική και ανακοίνωσαν το φύλο του παιδιού τους. Όλα αυτά προκάλεσαν φόβο και αγωνία σε αυτούς και τους ανθρώπους γύρ

Ανίτα Μπραντ – Χάρης Χριστόπουλος: Η εγκυμοσύνη που δεν ήξερε κανείς, η καισαρική, το φύλο του παιδιού και ο φόβος


Διαφ.

Η Ανίτα Μπραντ και ο δεύτερος γιος, που απέκτησε με τον φωτογράφο, Χάρη Χριστόπουλο, πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο, χθες, Κυριακή.Το ζευγάρι υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του αθόρυβα, όπως αθόρυβη ήταν και η εγκυμοσύνη της γνωστής make up artist, όλο αυτό το διάστημα.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, με τον Χάρη Χριστόπουλο να μην πιστεύει την ευτυχία που βιώνει.

Το άγχος της Ανίτας Μπραντ για την πρώτη συνάντηση των γιων της

Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, η Ανίτα Μπραντ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day, υπογραμμίζοντας για μένα είναι απλά ένα όνειρο με το καινούργιο, το μικρό μας το λουλουδάκι. Ανυπομονούμε να πάμε σπίτι, στον Χρήστο. Τρέμει η ψυχή μου για την πρώτη γνωριμία τους. Νομίζαμε ότι δεν είχαμε περιθώριο να αγαπήσουμε άλλο παιδί πέρα από τον Χρηστάκη και τώρα μας λείπει πολύ. Θέλουμε τα δύο να γίνουν ένα, μια ψυχή.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ανίτα Μπραντ

Και συμπλήρωσε μπήκαμε για φυσιολογικό τοκετό, αλλά εξελίχθηκε σε καισαρική. Φοβηθήκαμε πολύ. Είχαμε στο πλευρό μας έναν πολύ καλό γιατρό. Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήγαινα πουθενά. Κανείς συγγενής μας δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, μόνο η μητέρα μου. Τώρα το μαθαίνουν όλοι και είναι σοκαρισμένοι. Ούτε το φύλο γνωρίζαμε, το μάθαμε την ώρα της γέννας. Τώρα θέλω να το φωνάξω σε όλον τον κόσμο.

Ανίτα

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:
6659095


Πηγή