Το τριγωνικό σπίτι που βασίζεται στο Πυθαγόρειο θεώρημα και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει

April 2, 2023
Το σπίτι με τριγωνικό σχήμα που ακολουθεί το Πυθαγόρειο θεώρημα παρουσιάζει εντυπωσιακό εσωτερικό.

Το τριγωνικό σπίτι που βασίζεται στο Πυθαγόρειο θεώρημα και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει


Διαφ.

Το τριγωνικό σπίτι που βασίζεται στο Πυθαγόρειο θεώρημα και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει (Βίντεο)

Σπίτι όνειρο βασισμένο στο Πυθαγόρειο Θεώρημα: Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σπίτι. Ένα σπίτι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως δεν βρίσκεται σε κάποια πόλη της Ελλάδος, αλλά στην επαρχίαΤο συγκεκριμένο σπίτι δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη πως η φύση και η κατοικία είναι ένα. Διαθέτει εξωτερικό τοίχο, που εγγυάται την ασφάλεια των ιδιοκτητών. Από εκεί και πέρα, έχει και τζαμαρίες, οι οποίες ανοίγουν για να καταργήσουν τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Το συγκεκριμένο σπίτι όνειρο έχει ελάχιστα πράγματα μέσα. Μεγαλώνω και δεν είναι εύκολο λέει, γελώντας, η ιδιοκτήτριά του. Το τριγωνικό σπίτι είναι δημιουργία του Αρχιτέκτονα Τηλέμαχου Ανδριανόπουλου. Μάλιστα, στηρίζεται απόλυτα στο Πυθαγόρειο θεώρημα.

Το συγκεκριμένο σημείο επελέγη από τους ιδιοκτήτες, διότι ήθελαν να βρίσκονται στην καρδιά της φύσης. Οι ίδιοι αναφέρουν περάσαμε τη ζωή μας μέσα σε ένα γραφείο. Έχει ένα εντυπωσιακό τζάκι και φυτά στον εξωτερικό χώρο, που γίνονται ένα με το σπίτι. Η συγκεκριμένη οικία αποτελεί αναμφίβολα ένα εξαιρετικό δείγμα δημιουργικής αρχιτεκτονικής.

width=640

Πηγή: enimerotiko