Αθωώθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης: Πήρε δάνειο από την τράπεζα για να αποπληρώσει τη διατροφή στη Χρηστίδου

April 3, 2023

Αθωώθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης: Πήρε δάνειο από την τράπεζα για να αποπληρώσει τη διατροφή στη Χρηστίδου


Διαφ.

Επεισοδιακό το διαζύγιο που πήραν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού το περασμένο φθινόπωρο οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.



“Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε, να τελειώνουμε, υπάρχουν τρόποι, μακάρι να υπήρχε και λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ”, λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής μάλιστα καταδικάζεται πρωτόδικα για το γεγονός, όπως υποστηρίζει η πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου, ότι δεν είχε καταβάλει τη διατροφή για τα παιδιά τους, αν και είχαν έρθει σε συνεννόηση να μειωθεί το ποσό σε σχέση με το αρχικό που είχαν συμφωνήσει.

Μιλώντας στην κάμερα του Πρωινό και την Φαίη Φώτου, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε ότι πήρε δάνειο από την τράπεζα για να αποπληρώσει τη διατροφή.

«Ήταν λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί» εξομολογείται ο Θοδωρής Μαραντίνης

«Σίγουρα δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο, είναι πολύ στενάχωρο πώς έχει εξελιχθεί. Η ζωή τα φέρνει καμιά φορά αυτά. Αφορούσε ένα χρηματικό ποσό στο οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε. Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν δάνεια, μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε, όπως είχα δεσμευτεί το κανόνισα, οπότε πλέον αθωώθηκα όπως ήταν φυσικό.

Ήταν λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που αν μη τι άλλο τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να συμβουλευτεί ίσως πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του, ώστε ό,τι διαφορές αν υπάρξουν μα αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας που έτσι κι αλλιώς υπάρχει ακόμα και των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε, να τελειώνουμε, υπάρχουν τρόποι, μακάρι να υπήρχε και λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ», εξομολογείται ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Αναφερόμενος στο Πάσχα και αν θα περάσει αυτές τις μέρες με τα παιδιά του, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε: «Θα είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα γιατί ένα προβληματάκι υγείας που με ταλαιπωρεί εδώ και τέσσερα χρόνια, πρέπει να το φτιάξω επιτέλους. Θα κάνω μια επέμβαση και ευελπιστώ να είμαι σε καλή φάση ανάρρωσης. Την επόμενη εβδομάδα από το Πάσχα θα αναρρώσω με τα παιδιά μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: