Μεγάλες χαρές για τους Αντετοκούνμπο: Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός ο Κώστας – Ιδού η καλλονή σύντροφός του

April 3, 2023

Μεγάλες χαρές για τους Αντετοκούνμπο: Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός ο Κώστας – Ιδού η καλλονή σύντροφός του


Διαφ.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του.



Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν και ο πρώτος της οικογενείας που κατέκτησε το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος στο NBA το 2020 με την φανέλα των Los Angeles Lakers ενώ από τον Δεκέμβριο του 2022 μπορούμε να τον απολαμβάνουμε στα ευρωπαϊκά γήπεδα, καθώς αγωνίζεται με την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Με τον Δημήτρη Ιτούδη συνεργάζονται επίσης και στην Εθνική ομάδα.

Σε προσωπικό επίπεδο, ζει τον έρωτά του με την Ντέμη Φιλιππάκου και μάλιστα, το εντυπωσιακό μονόπετρο που φοράει υποδηλώνει ότι η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει και αυτό που απομένει είναι να ανεβούν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αντετοκούνμπο

Ποια είναι η Ντέμη Φιλιππάκου που έχει κλέψει την καρδιά του Κώστα Αντετοκούνμπο

H σύντροφος του Κώστα Αντετοκούνμπο είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια.

Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και μάλιστα, πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειό τους με ένα ρομαντικό γεύμα σε ένα εστιατόριο με θέα τον Βόσπορο, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της τουρκικής Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Όπως αποκαλύπτει η Reallife, το ζευγάρι απόλαυσε ένα μενού ασιατικής κουζίνας σε μια βραδιά μόνο για δυο. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά τονίζουν πως το ζευγάρι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους του.

Δείτε κοινές τους φωτογραφίες

Αντετοκούνμπο

Αντετοκούνμπο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: