Με τεράστιο σαλόνι και πέτρινο τζάκι: Το πολυτελές σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Αθήνα που θυμίζει παλάτι

April 3, 2023

Με τεράστιο σαλόνι και πέτρινο τζάκι: Το πολυτελές σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Αθήνα που θυμίζει παλάτι


Διαφ.

Σε ένα ζεστό και συγχρόνως με νησιώτικο αέρα σπίτι ζει τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Πάριος, έχοντας αποτραβηχτεί από τα «φώτα».



Ο τραγουδιστής έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να μην προβάλλει την προσωπική του ζωή και να απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο σπίτι του. Ωστόσο, πριν από κάποια χρόνια, διέρρευσε μία φωτογραφία από το σπίτι που διατηρεί στην Αθήνα, το οποίο ομολογουμένως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Το σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Αθήνα

Ο Γιάννης Πάριος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές, ενώ είναι και ο ίδιος συνθέτης και στιχουργός σε πολλά τραγούδια, τα οποία έχουν γίνει επιτυχίες.

σπίτι

Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1946 στην Πάρο και έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη, ενώ τη δεύτερη φορά, με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει ακόμη δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

σπίτι

Πού δώρισε τα έσοδα από το CD του

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Πάριος έχει έντονη κοινωνική ευαισθησία και μάλιστα, τον Ιανουάριο 2021, ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προχώρησε στη δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά του Πειραιά, επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του την ίδια περίοδο αντιμετώπιζε προβλήματα.






Επιπροσθέτως, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD, όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία, θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Μόνιμα στην Πάρο ο τραγουδιστής

Ο Γιάννης Πάριος μπορεί να βρέθηκε στο «Σπίτι με το Mega» και να μας χάρισε μια απίστευτη βραδιά, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στην Πάρο, μακριά από το καυσαέριο και την κίνηση.

Κοντά του, επίσης, μένει και η πρώην σύζυγός του, Σοφία Αλιμπέρτη, ενώ τα παιδιά τους τούς επισκέπτονται πολύ συχνά και μοιράζονται πολλές αναρτήσεις με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο γιος του, Μιχαήλ, σε μια από τις επισκέψεις του στον πατέρα του, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την απίστευτη θέα που έχει το σπίτι του στη θάλασσα, ενώ τα βλέμματα τραβάει η τεράστια βεράντα.

σπίτι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: