«Δεν νομίζω να ξαναπαντρευτεί η μητέρα μου»: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου αποκαλύπτει

April 3, 2023

«Δεν νομίζω να ξαναπαντρευτεί η μητέρα μου»: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου αποκαλύπτει



Στη μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Χριστιάνα Μπέτα σε συνέντευξη που έδωσε στο πλατό του «Πρωινού».



Μαμά και κόρη πέρασαν το πρωί της Δευτέρας το κατώφλι του «Πρωινού». Αφορμή γι’ αυτήν την τηλεοπτική εμφάνιση στάθηκε η δεύτερη έκθεση ζωγραφικής της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Foyer του θεάτρου Παλλάς, με τίτλο «Through my eyes».

Ενώ η Χριστιάνα Μπέτα έχει σπουδάσει στο πολιτικό της νομικής, την κέρδισε η τέχνη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον Γιώργο Λιάγκα, βέβαια, η κουβέντα τους δεν άργησε να στραφεί και προς τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Είμαστε πολύ δεμένες, επειδή μένουμε στο ίδιο σπίτι και με τη μαμά και με την αδελφή μου, είμαστε ένα», είπε η Χριστιάνα Μπέτα και όταν ρωτήθηκε αν συζητούν για τα προσωπικά τους, απάντησε: «Τα συζητάμε όλα».

Στην ερώτηση για το αν η Νατάσα Θεοδωρίδου πρόκειται να ξαναπαντρευτεί, εκείνη απάντησε: «Δε νομίζω, αλλά αν είναι ευτυχισμένη, γιατί όχι; Εγώ θέλω οι γονείς μου να κάνουν αυτό που τους κάνει χαρούμενους. Αν θέλουν να παντρευτούν ας παντρευτούν, αν δεν θέλουν δεν θα παντρευτούν. Η ζωή είναι μικρή, πρέπει να περνάμε καλά».

Δείτε στο 6:50







Πηγή

Διαβάστε επίσης: