Έκοψε «μαχαίρι» 2 τροφές και απέκτησε κορμί 30αρας: Η δίαιτα της Σοφίας Παυλίδου για να μη παχαίνει στα 49 της

April 3, 2023

Έκοψε «μαχαίρι» 2 τροφές και απέκτησε κορμί 30αρας: Η δίαιτα της Σοφίας Παυλίδου για να μη παχαίνει στα 49 της


Διαφ.

Το μυστικό συστατικό της άψογης σιλουέτας της αποκάλυψε η Σοφία Παυλίδου, η οποία όλα τα χρόνια παραμένει σταθερή στις αναλογίες της.



Η Σοφία Παυλίδου είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού καθώς ξεχωρίζει τόσο για το ταλέντο της αλλά και για την ομορφιά της. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τον ρόλο της Μάγδας Ηλιάδη στην κωμική σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου». Πρόσφατα, την είδαμε στο reality του ΑΝΤ1 “Φάρμα” ενώ τώρα συμμετέχει στο J2US.






Η ηθοποιός πλησιάζει τα 49 της χρόνια και πραγματικά δεν της φαίνεται καθόλου. Η ίδια, κατά καιρούς, έχει αποκαλύψει τα μυστικά της για το πώς διατηρεί την φόρμα της.

Σοφία Παυλίδου: Ο βελονισμός και οι τροφές που έκοψε τελείως

«Ασχολούμαι με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχή, τον νου και το σώμα μου. Χωρίς αυτό να έχει να κάνει με την φιλαρέσκεια, το “θέλω να είμαι ωραία”.

Άρχισα να κάνω βελονισμό και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους, που σε κάποιους μπορεί να ακούγονται περίεργες, εμένα όμως με βοήθησαν ουσιαστικά και μου άνοιξαν νέους δρόμους. Ασχολήθηκα επίσης πολύ με τη διατροφή, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως αυτό που βάζουμε μέσα μας, μάς επηρεάζει και στο συναίσθημα και στο μυαλό μας», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Σοφία Παυλίδου δεν τρώει junk food ενώ αποφεύγει και το αλκοόλ. Επίσης, τα γλυκά και το λευκό αλεύρι δεν υπάρχουν στο πρόγραμμά της ενώ έχει επιλέξει μια vegan διατροφή. Σίγουρα, βοηθάει και το γεγονός ότι γυμνάζεται αρκετά συχνά ενώ είναι και χειμερινή κολυμβήτρια. Τα αποτελέσματα είναι ορατά στις φωτογραφίες παρακάτω.

Σοφία Παυλίδου

Σοφία Παυλίδου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: