Γνωστός και κούκλος δημοσιογράφος: Όλα δείχνουν πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι και πάλι ερωτευμένη

April 4, 2023
Γνωστός και γοητευτικός δημοσιογράφος: Φαίνεται πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει ξαναερωτευτεί.

Γνωστός και κούκλος δημοσιογράφος: Όλα δείχνουν πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι και πάλι ερωτευμένη



Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει επίσημα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, περίπου μισό χρόνο από τον χωρισμό της.



Η ίδια και ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου, αποφάσισαν πριν λίγο καιρό να βάλουν τίτλους τέλους στον γάμο τους, έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια, επιβεβαιόνοντας και τις φήμες που κυκλοφορούσαν για προβλήματα στη σχέση τους. Μάλιστα, ο χωρισμός τους αναφέρθηκε και ως βελούδινος καθώς και οι δυο πλευρές είναι διακριτικές και δεν άφησαν να διαρρεύσουν πληροφορίες από τις προσωπικές τους στιγμές.

Μέσα από την εκπομπή Happy Day και πριν περίπου έναν μήνα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ότι ο ένας από τους δύο έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο καλά, θέλω να πω ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει. Το διαζύγιο και η διάσταση είναι από τον Οκτώβριο, οπότε έχει περάσει ένα αρκετό χρονικό διάστημα με τελικές αποφάσεις και με τα θέματα που υπήρχαν για επανασύνδεση ή όχι… Ο άνθρωπος με τον οποίο εμπλέκεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας. Συνάδελφος, είπε η δημοσιογράφος.






Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, έρχεται να επιβεβαιώσει όσα είχε πει η Τίνα Μεσσαροπούλου, καθώς οι δημοσιογραφικοί κύκλοι που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει έρθει πολύ κοντά πλέον με γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος συνεργάζεται με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου Χαμογέλα και Πάλι!.

Ζουγανέλη

sizes=(max-width:

Το όνομα αυτού Νίκος Συρίγος. Ο Νίκος είναι επίσης διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών. Μεταξύ τους είχανε γνωριστεί σε μια παλαιότερη συνέντευξη της τραγουδίστριας στον δημοσιογράφο. Και από τότε διατηρούσαν φιλικές επαφές. Μετά τον χωρισμό της, ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, τους δόθηκε η αφορμή να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, με ορισμένους ανθρώπους από το περιβάλλον τους να κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία με πολλές προοπτικές εξέλιξης, σε κάτι πολύ πιο βαθύ και ουσιαστικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: