«Κόντεψα να σκοτωθώ, δεν είμαστε καλά σε αυτή τη χώρα»: Συγκλονίζει ο Αντώνης Κανάκης για την κακοκαιρία Ιλίνα

April 4, 2023
Σχεδόν έφτασα στο σημείο να αυτοκτονήσω, η κατάσταση στη χώρα μας είναι απελπιστική: Ο Αντώνης Κανάκης σοκάρει με την αναφορά του στην κακοκαιρία Ιλίνα.

Κόντεψα να σκοτωθώ, δεν είμαστε καλά σε αυτή τη χώρα: Συγκλονίζει ο Αντώνης Κανάκης για την κακοκαιρία Ιλίνα


Διαφ.

Ελέω της κακοκαιρίας Ιλίνα βρέθηκε ο Αντώνης Κανάκης, που λίγο έλειψε να τρακάρει στον δρόμο για τη δουλειά του.Η κακοκαιρία Ιλίνα σφυροκοπά τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, με έντονες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες είναι αρκετές για να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στους κατοίκους.

Ο Αντώνης Κανάκης, μάλιστα, λίγο πριν φτάσει στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα, το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, παρολίγον να έχει σοβαρό ατύχημα.

Όπως αποκάλυψε όταν βγήκε στον αέρα, η κατάσταση λόγω της κακοκαιρίας είναι αρκετά δύσκολη.

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί αν δεν πλημμυρίσουμε. Δεν φαντάζεστε τι γίνεται εδώ στη Θεσσαλονίκη. Κόντεψα να σκοτωθώ. Όχι, αλήθεια! Κόντεψα να σκοτωθώ, να τρακάρω δηλαδή. Φαντάζομαι πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν, δυστυχώς, τέτοια ατυχήματα και πολλοί κόντεψαν να τρακάρουν. Δεν είμαστε καλά σε αυτή τη χώρα, δεν είναι δυνατόν οι δρόμοι να είναι σε αυτή την κατάσταση. Ρίχνει μια βροχή και μαζεύονται σε όλες τις κατευθύνσεις λίμνες με νερά, οι οποίες παρασύρουν το τιμόνι. Ο άλλος ο οδηγός – χωρίς να φταίει ο άνθρωπος – σου πετάει νερό στο παρμπρίζ και χάνεις την ορατότητά σου, είπε ο Αντώνης Κανάκης για την περιπέτεια που πέρασε.


Πηγή