«Φωτοτυπία» του πατέρα του: Ο γιος της Μάρας Ζαχαρέα μεγάλωσε, έγινε 26 χρονών και είναι ένας κούκλος

April 4, 2023
Ένα αντίγραφο της φωτογραφίας του πατέρα του: Ο γιος της Μάρας Ζαχαρέα έφτασε στα 26 του χρόνια και είναι πολύ όμορφος.

Φωτοτυπία του πατέρα του: Ο γιος της Μάρας Ζαχαρέα μεγάλωσε, έγινε 26 χρονών και είναι ένας κούκλος


Διαφ.

Σπάνιο στιγμιοτύπο με τον 26χρονο γιο της δημοσίευσε η Μάρα Ζαχαρέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, παρότι είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα που έχουν να κάνουν με την δουλειά της αλλά και την καθημερινότητά της, αποφεύγει τις σχετικές με την προσωπική της ζωή αναρτήσεις.

Χθες, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του γιου της Βασίλη Ρουσόπουλου γράφοντας, proudmommy.

Ζαχαρέα

Πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Τίνα Μεσσσαροπούλου η Μάρα Ζαχαρέα είχε πει για τα παιδιά της: Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία, δεν το έχουν εκδηλώσει και δεν τα πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση. Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία και κάνει τώρα το διδακτορικό του, αλλά θέλει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική και την εικονογράφιση. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα.


Πηγή