«Τα πράγματα είναι σοβαρά, δεν είμαι καλά»: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ιωάννα Τούνη, δεν αντέχει άλλο

April 4, 2023
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και δυστυχώς δεν βρίσκομαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Η Ιωάννα Τούνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και δεν μπορεί να τα αντέξει πλέον.

Τα πράγματα είναι σοβαρά, δεν είμαι καλά: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ιωάννα Τούνη, δεν αντέχει άλλο


Διαφ.

Σε απόγνωση βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη μετά τη νέα της καθημερινότητα από τη γέννηση του γιου της και το μοιράστηκε στα social media.



Η ίδια συνηθίζει να μοιράζεται καθημερινά τα νέα και τις σκέψεις της με τους ακολούθους της στα social media. Πλέον, η νέα μαμά, δεν παραλείπει να εκφράζει και την ψυχολογική της κατάσταση με τα νέα δεδομένα καθώς και να ζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Όπως έχει ήδη πει, προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς της τόσο όσον αφορά την φυσική της κατάσταση όσο και τα επιχειρηματικά της σχέδια. Ωστόσο, φαίνεται πως η καθημερινότητα την έχει κουράσει.

Η Ιωάννα Τούνη με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ζήτησε τη βοήθεια των followers της ώστε να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Έχω σκάσει συμπέθεροι! Θέλω να να πάω το Πάσχα μια εβδομάδα διακοπές με νουνίτο και μπαμπά στρίπερ. Όσο πιο μακριά γίνεται από Ελλάδα (να βγω ωραίες φωτογραφίες), ανέφερε ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να της προτείνουν μέρη που μπορεί να ταξιδέψει.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε


Πηγή

Διαβάστε επίσης: