Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε στα 48 του ο ηθοποιός που έπαιζε στα «Πάθη του Χριστού», η αρρώστια που τον «τσάκισε»

April 4, 2023
Παγκόσμια θλίψη: Απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών ο ηθοποιός που υποδυόταν ρόλο στα Πάθη του Χριστού, λόγω της ασθένειας που τον συνέτριψε.

Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε στα 48 του ο ηθοποιός που έπαιζε στα Πάθη του Χριστού, η αρρώστια που τον τσάκισε



Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στους πνεύμονες ο 38χρονος Βούλγαρος ηθοποιός, Christo Jivkov, ο οποίος ενσάρκωσε τον Απόστολο Ιωάννη.



Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως o Απόστολος Ιωάννης στην ταινία του Mel Gibson Τα Πάθη του Χριστού.

Ο ηθοποιός Christo Jivkov, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Λος Άντζελες σε ηλικία 48 ετών, είχε γεννηθεί στη Σόφια και λίγο μετά την αποφοίτησή του από τη Βουλγαρική Ακαδημία Κινηματογράφου και Θεάτρου, όπου ειδικεύτηκε στη σκηνοθεσία, πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία The Profession of Arms. Η ταινία σάρωσε τα βραβεία David di Donatello 2002 με εννέα νίκες, μεταξύ των οποίων και καλύτερης ταινίας. Στη συνέχεια έκανε καριέρα στον ιταλικό κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια υποδύθηκε τον Απόστολο Ιωάννη στην ταινία του Mel Gibson, το 2004, όπου πρωταγωνιστούσαν ο Jim Caviezel και η Monica Bellucci. Αναμενόταν να συμμετάσχει στο πολυδιαφημισμένο sequel, το οποίο ακουγόταν τον Ιανουάριο ότι σύντομα θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: