Νίκος Συρίγος: Οι 2 κόρες, το δύσκολο διαζύγιο, η εκπομπή της Χρηστίδου & ο νέος έρωτας με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

April 4, 2023
Νίκος Συρίγος αναφέρεται στις δύο κόρες του, το δύσκολο διαζύγιό του, τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Χρηστίδου και τον νέο του έρωτα με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Νίκος Συρίγος: Οι 2 κόρες, το δύσκολο διαζύγιο, η εκπομπή της Χρηστίδου & ο νέος έρωτας με την Ελεονώρα Ζουγανέλη



Δημοσιεύματα από χθες αναφέρουν πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος είναι μαζί. Ενώ η γνωριμία τους είχε γίνει χρόνια πριν και διατηρούσαν φιλικές επαφές.



Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει επίσημα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, περίπου μισό χρόνο από τον χωρισμό της.

Η ίδια και ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου, αποφάσισαν πριν λίγο καιρό να βάλουν τίτλους τέλους στον γάμο τους, έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια, επιβεβαιώνοντας και τις φήμες που κυκλοφορούσαν για προβλήματα στη σχέση τους

Νίκος Συρίγος: είναι ο νέος σύντροφος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη;

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, έρχεται να επιβεβαιώσει όσα είχε πει η Τίνα Μεσσαροπούλου, καθώς οι δημοσιογραφικοί κύκλοι που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει έρθει πολύ κοντά πλέον με γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος συνεργάζεται με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου Χαμογέλα και Πάλι!.

Ποιος είναι όμως ο Νίκος Συρίγος;

O Νίκο Συρίγο είναι δημοσιογράφος και όπως αναφέραμε συνεργάζεται με την Σίσσυς Χρηστίδου και την εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι! Ο δημοσιογράφος, έχει 2 κόρες για τις οποίες έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά και γλυκά λόγια: “Τις αγαπώ πολύ. Η Εύα, που είναι 21 ετών, είναι κόρη της πρώην γυναίκας μου από τον πρώτο της γάμο με έναν Ολλανδό. Εγώ την έχω όμως από 13 μηνών και την έχω φέρει 21 χρόνων. Τη μεγάλωσα και τη σπουδάζω. Έχω λοιπόν δύο κορίτσια. Απλά τη μία την έκανα εγώ και την άλλη τη βρήκα έτοιμη 13 μηνών”.

Καμιά φορά τις πιο δυνατές σχέσεις πατέρα και παιδιού δεν είναι ανάγκη να τις ενώνει το αίμα. Ο Νίκος Συρίγος το βιώνει κάθε μέρα.

Δεν έγινα μπαμπάς όπως συμβαίνει συνήθως. Έγινα σε ένα βράδυ. Και δεν είναι αυτό που νομίζεις. Η Εύα ήρθε σε μένα όταν ήταν 13 μηνών. Την Παρασκευή το βράδυ ήμουν στα μπουζούκια και το πρωί του Σαββάτου ήμουν μπαμπάς. Κυριολεκτικά. Την Δευτέρα δε, όταν η μαμά της Εύας έπρεπε να πάει στη δουλειά, έμεινα μόνος μου μαζί της.

Με ένα παιδί μισή Ελληνίδα, μισή Ολλανδέζα, που το όχι το έλεγε nein. Άντε να καταλάβεις αν ήθελε να φάει ή όχι. Μπέρδεμα. Στο μόνο που δεν με μπέρδεψε ποτέ αυτό το παιδί ήταν στο πώς με νιώθει. Με ένιωθε από πάντα μπαμπά της. Από πάντα και για πάντα. Τόσο που απορώ αν ξέρει τη λέξη πατριός. Περίεργη λέξη. Ξένη. Από αυτές που δημιουργούν απόσταση. Μια απόσταση που δεν χρειάστηκε ποτέ να διανύσω ή να καλύψω μαζί της. Ούτε όσο ήταν μωρό, ούτε στην εφηβεία της, ούτε τώρα που είναι πια ολόκληρη γυναίκα 21 ετών, αναφέρει ο Νίκος Συρίγος.

data-index=1

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????????????? ???????????????????????????? (@nikos_sirigos)

Ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του στο ΟΚ έχει μιλήσει για τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγο του αναφέροντας:

“Έχει περάσει ενάμισης χρόνος. Θεωρώ ότι για να είσαι καλός πατέρας πρέπει να είσαι ευαίσθητος. Από την άλλη, για να περνάς καλά ενώ έχεις χωρίσει πρέπει να είσαι αναίσθητος. Εγώ λοιπόν με τις κόρες μου είμαι άπειρα ευαίσθητος. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει τύχει να διαχειριστώ και, πίστεψέ με, δεν ήταν εύκολη η ζωή μου. Έχω μια μάνα που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας είκοσι πέντε χρόνια και δίνει τη μάχη της μέρα με τη μέρα. Είχαμε ζόρικα προβλήματα ως οικογένεια γενικά. Η διαχείριση όμως που έπρεπε να κάνω συνειδητοποιώντας ότι δεν θα βάζω τις κόρες μου για ύπνο το βράδυ και δεν θα ξυπνάμε μαζί είναι ό,τι πιο οδυνηρό έχω ζήσει.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????????????? ???????????????????????????? (@nikos_sirigos)

Ενώ από μικρός έδειχνε την κλίση του καθώς ήξερε τι θα γίνει όταν μεγαλώσει, κερδίζοντας σε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό έκθεσης! “Aπό αυτή την έκθεση μου έμειναν πέντε χιλιάδες δραχμές που έβαζε το κράτος στην τράπεζα και δεν μου έμεινε καθόλου η αποταμίευση. Είμαι πάρα πολύ σπάταλος. Με το που έγινα 18, έβγαλα τα χρήματα και πήγαμε για φαγητό με τους φίλους μου διηγείται, για να προσθέσει αμέσως μετά: Εγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είχα μια μπάλα στα χέρια ή τα πόδια και ακουστικά στα αυτιά. Αγαπάω πολύ τον αθλητισμό, τη μουσική και τις γυναίκες. Αυτοί είναι οι τρεις άξονες της ζωής μου. Δεν κρύβομαι”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????????????? ???????????????????????????? (@nikos_sirigos)

Μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν και οι φήμες και αναμένουμε να δούμε το νέο ζευγάρι σε κάποια δημόσια έξοδό τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: