“Εγώ δε θα το έκανα ποτέ”: Σπάει τη σιωπή του ο Ζουγανέλης μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης της Ελεονώρας

April 4, 2023
Δεν θα το έκανα ποτέ: Ο Ζουγανέλης αποκαλύπτει τη νέα σχέση της Ελεονώρας και σπάει τη σιωπή του.

Εγώ δε θα το έκανα ποτέ: Σπάει τη σιωπή του ο Ζουγανέλης μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης της Ελεονώρας


Διαφ.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τη νέα σελίδα της ζωής της κόρης του μετά τον χωρισμό της. ενώ αναφέρθηκε και για τη για την γνωριμία με την σύζυγό του και τον φίλο του, Σάκη Μπουλά. Ενώ έδειξε και την ενόχληση του για τον τρόπου που ασχολούνται τα media με την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας.



Σπάει τη σιωπή του ο Ζουγανέλης

Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με την Ισιδώρα Σιδέρη είμαστε πάνω από 40 χρόνια μαζί. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε Μια μπουάτ. Ήταν μαθήτρια λυκείου και την παρακολουθούσα σαν καλλιτέχνιδα. Κάλεσα σπίτι την Ισιδώρα με μια φίλη, της και μου είπε ότι άρεσα στην φίλη της. Ήθελα να κάνω κι άλλα παιδιά, είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για την κόρη του Ελεωνόρα ανέφερε πως, η Ελεωνόρα για εμένα θα είναι πάντα μικρό παιδί, δεν έχει αλλάξει. Η κόρη μου από μικρή ήταν ευγενής, αγαπούσε το τραγούδι και κοιταζόταν στον καθρέφτη. Το πρώτο μιούζικαλ που έπαιξε η Ελεονώρα ήταν στο νηπιαγωγείο.

Η ενόχλησή του για τον τρόπο που ασχολούνται τα media με την κόρη του

Για το γεγονός ότι τα media ασχολούνται με την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, υπογράμμισε πως, με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεωνόρας. Φυσικά επειδή εγώ δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου, με ενοχλεί όταν το κάνει κάποιος άλλος. Η Ελεωνόρα είναι από τους ανθρώπους, που δεν θα ήθελε το προσωπικό της να επικοινωνείται. Η Ελεωνόρας για εμένα είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο, όπως το κάθε κορίτσι για κάθε πατέρα. Η Ελεωνόρα είναι μια χαρά, είναι ευτυχισμένη.

Θα ήθελα να γίνω πάππους, της έχω πει αν κάνεις αγόρι οπωσδήποτε θα το πεις Γιάννη, αποκάλυψε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής


Πηγή

Διαβάστε επίσης: