Σαν μεγάλη τους αδερφή: Η “ορκισμένη” μελαχρινή Σοφία Παυλίδου έγινε κατάξανθη & ποζάρει με τους 19χρονους γιου της

April 5, 2023

Σαν μεγάλη τους αδερφή: Η “ορκισμένη” μελαχρινή Σοφία Παυλίδου έγινε κατάξανθη & ποζάρει με τους 19χρονους γιου της


Διαφ.

Η Σοφία Παυλίδου είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς, και ξεχωρίζει τόσο για τις υποκριτικές ικανότητες της αλλά και για την εντυπωσιακή εμφάνιση της, καθώς πλησιάζει τα 49 και παραμένει πανέμορφη ενώ και το κορμί της το προσέχει αρκετά με διατροφή και γυμναστική.Την Σοφία Παυλίδου την πρωτοείδαμε στην ελληνική τηλεόραση στην σειρά Καραμπόλα του ΑΝΤ1 το μακρινό 1997 αλλά έγινε ιδιαίτερα γνωστή με την συμμετοχή της στην σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» και έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Ενώ είχαμε την χαρά να απολαύσουμε τις ικανότητες της και στο ριαλιτι Φάρμα πριν 2 χρόνια και φέτος την βλέπουμε στο J2US να τραγουδάει στο πλευρό του Ζερόμ Καλούτα.

Στην προσωπική της ζωή η Σοφία υπήρξε παντρεμένε με τον αγαπημένο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 έτη.

Σοφία Παυλίδου: «Ο πρώην σύζυγος μου, Χρήστος Φερεντίνος, είναι υποστηρικτικός μαζί μου»

H Σοφία Παυλίδου προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή

H Σοφία Παυλίδου προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της αποχωρίζοντας τα σκουρόχρωμα μαλλιά της μετά από αρκετά χρόνια. Η ηθοποιός έχει γίνει πιο ξανθιά από ποτέ, υιοθετώντας μια μελί απόχρωση που της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει την ομορφιά του προσώπου της και σίγουρα την δείχνει αρκετά νεότερη.

Ενώ για τα παιδία της είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

Τα αγόρια έχουν πάρει πια τον δρόμο τους. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω κάνει δύο ανεξάρτητα παιδιά, αυτός ήταν ο στόχος μου. Είμαι πάντα δίπλα τους, χωρίς να είμαι καταπιεστική. Δεν τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο, δεν είμαι υπερβολική. Το διαζύγιό μου με τον μπαμπά τους σίγουρα τους πείραξε αρχικά, αλλά επειδή εγώ με τον Χρήστο έχουμε μια βαθιά αγάπη την οποία αντιλήφθηκαν και αυτά, δεν τους επηρέασε υπερβολικά αρνητικά στο υπόλοιπο της ζωής τους, παρόλο που τότε βρίσκονταν στην εφηβεία. Πηγαίναμε μαζί διακοπές, κάναμε μαζί Χριστούγεννα ή Πάσχα και αυτό είναι που μένει»

Ο ένας της γιος σπουδάζει στην Λάρισα και ο άλλος μοιράζει το χρόνο του στο σπίτι της μαμάς και του μπαμπά. και πρόσφατα μοιράστηκε μια φωτογραφία μαζί τους


Πηγή