“Είμαι 26 και 1η φορά έβαλα μαγιό επειδή βγήκες εσύ στην tv”: Γροθιά στο στομάχι η Δανάη Μπάρκα για τις διακρίσεις

April 5, 2023

“Είμαι 26 και 1η φορά έβαλα μαγιό επειδή βγήκες εσύ στην tv”: Γροθιά στο στομάχι η Δανάη Μπάρκα για τις διακρίσεις


Διαφ.

Η Δανάη Μπάρκα δεν είναι λίγες οι φορές που μέσω της εκπομπής της αλλά και των social media έχει θίξει θέματα καθημερινότητας καθώς και θέματα taboo, ειδικά όταν έχει στοχοποιηθεί αρκετές φορές για το σώμα της και το βάρος της. Και για πολλές γυναίκες εκεί έξω έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης και θάρρους.



Γροθιά στο στομάχι η Δανάη Μπάρκα για τις διακρίσεις

Έτσι και σήμερα στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα είχε μια σχετική συζήτηση με τους συνεργάτες της και αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα σε βραδινή της έξοδο.

«Όλοι το παίζουμε λίγο πιο ανοιχτοί και λέμε “όλα να τα αγαπάμε και να τα δεχόμαστε” και με τη πρώτη ευκαιρία το πρώτο πράγμα που θα προσάψουμε σε κάποιον είναι η εμφάνισή του, το αν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι, το τι φοράει, τα πάντα. Θεωρώ ότι δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Δεν είναι μόνο οι οίκοι μόδας, δείτε τις διαφημίσεις. Καθίστε σπίτι σας μια μέρα και δείτε τις διαφημίσεις. Σε όλες τις εταιρίες αρωμάτων, καλλυντικών, μαλλιών, οτιδήποτε, θα δείτε να είναι τα πρότυπα, αυτά τα πανέμορφα αλαβάστρινα κορίτσια, σαν κοσμήματα… Είναι ελάχιστες οι εταιρίες που λένε “ναι, υπάρχουν όλα εκεί έξω”.

Τα πράγματα δυστυχώς δεν βελτιώνονται και αν θέλετε να μιλήσουμε σε πιο προσωπικό επίπεδο, το λέω και ως παθούσα. Βγήκα με τους φίλους μου το Σάββατο και με πλησίασε ένα κορίτσι μέσα στο νυχτερινό μαγαζί που ήμουν, βουρκωμένη και μου είπε “είμαι 26 και πρώτη φορά έβαλα μαγιό πέρυσι επειδή βγήκες εσύ στην τηλεόραση”. Δεν το λέω υπέρ μου.

Όταν ένας άνθρωπος είναι 26 χρονών κι έχει ένα διαφορετικό σώμα και τολμάει πρώτη φορά να βάλει μαγιό σε αυτή την ηλικία, σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι τον έχουν κατακεραυνώσει με τα σχόλιά τους. Είναι ντροπή, έχουμε 2023. Μακάρι να είμαστε ωραίοι άνθρωποι», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: «Το λέω ως παθούσα, είναι ντροπή, έχουμε 2023»

Διαβάστε επίσης: