Συγκινεί η Μαρίνα Ασλάνογλου για τη χρόνια μάχη: “Δεν τα παράτησα, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δε θα κάνω παιδί”

April 5, 2023

Συγκινεί η Μαρίνα Ασλάνογλου για τη χρόνια μάχη: “Δεν τα παράτησα, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δε θα κάνω παιδί”


Διαφ.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου με καταγωγή από το νησί της Κρήτης και μεγαλωμένη στην Αθήνα, σπούδασε ψυχολογία αλλά πολύ γρήγορα την κέρδισε η υποκριτική. Η ηθοποιός έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην σειρά Βέρα στο δεξί ενώ φέτος την είδαμε στην σειρά της ΕΡΤ “Κάνε ότι κοιμάσαι”



Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε από τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της ως εργαζόμενη μητέρα αλλά και στην χρόνια μάχη της προσπάθειας της μητρότητας.

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είμαι πιο παρορμητική στη ζωή μου»

«Είμαι πιο παρορμητική στη ζωή μου, να μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας και να λύνω το θέμα εκείνη την ώρα. Δεν μπορώ ούτε να κουβαλάω μέσα μου ένα πρόβλημα, ούτε να ξυπνάω και να λέω: αυτό πώς θα το διαχειριστώ;», δηλώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Παλιά ήμουν λίγο πιο ευέξαπτη. Με τα χρόνια καταλαβαίνεις ότι δεν βγαίνει τίποτα με την ένταση», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Προσπαθώ να μη χάνω χρόνο, βάζω ένα αυστηρό πρόγραμμα. Τώρα ο μικρός είναι 5 χρονών, τον λατρεύω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μαμά και ταυτόχρονα να κάνεις καριέρα. Έχω έναν σύντροφο που με καλύπτει και αισθάνομαι σιγουριά», αναφέρει στη συνέχεια η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Δεν τα παράτησα, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι (η μητρότητα) δεν θα συμβεί. Θεωρούσα ότι βάζω ένα όριο, πιστεύω ότι θα γίνει και θα γίνει», εξομολογείται κλείνοντας η ηθοποιός

Μ. Ασλάνογλου: Είναι δύσκολο να είσαι μαμά και να εργάζεσαι

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Στο ‘Κάνε ότι κοιμάσαι’ ενθουσιάστηκα »


Πηγή

Διαβάστε επίσης: