Μίλησε με.. ονοματεπώνυμα η Δαλάκα: “Αυτός έστησε όλη την ιστορία. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα, δεν άντεχα άλλο”

April 5, 2023
Η Δαλάκα μίλησε με ονοματεπώνυμα και δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι υπεύθυνος για ολόκληρη την ιστορία. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι έπαιρνε 8 χάπια την ημέρα και δεν μπορούσε να το αντέξει πλέον.

Μίλησε με.. ονοματεπώνυμα η Δαλάκα: Αυτός έστησε όλη την ιστορία. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα, δεν άντεχα άλλο



H Κατερίνα Δαλάκα, ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για το φετινό Survivor All Star, έφυγε νωρίς από το ριαλιτυ επιβίωσης έπειτα από παραβίαση κανόνα σχετικά με την τροφή και την “αναγκαστική” αποβολή της από τον Ατζούν καθώς εφόσον μαθεύτηκε κάποιοι παίκτες άσκησαν βέτο για την αποβολή της και δεν είχε άλλη επιλογή ο Τούρκος παραγωγός από την αποβολή της.



Μίλησε με.. ονοματεπώνυμα η Κατερίνα Δαλάκα

H Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά, όπως συνηθίζουν εξάλλου σχεδόν όλοι οι παίκτες μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα μιας και οι δυο εκπομπές προβάλλονται από τον ΣΚΑΙ και μίλησε για όλους και για όλα. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό της καθώς παραδέχθηκε την παρατυπία της αλλά μίλησε και για άλλα άτομα που παραβιάζουν τους κανόνες ενώ έδωσε και ονόματα σχετικά με τους παίκτες που το καθοδήγησαν όλο αυτό.

Δεν έπρεπε να πάω τελικά στο Survivor, υπέγραψα μία μέρα πριν πετάξουμε. Εγώ πήγα με αγωνιστικά κριτήρια αλλά υπήρχε μεγάλη απόσταση από αυτό που φανταζόμουν. Μπήκα για να φτάσω στον τελικό, δεν με ενδιέφερε το ριάλιτι, δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Μου αρέσει όταν κάνω κάτι σωστό ή λάθος να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση ναι, έκανα, έφαγα αλλά δεν ήμουν η μόνη που το έκανα και έπρεπε να αποβληθώ. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις, πρόσθεσε η πρώην νικήτρια του Survivor, ευχαριστώντας παράλληλα τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον οποίο χαρακτηρίζει δίκαιο άνθρωπο.

Ήταν κακό και προσβλητικό το τέλος για μένα. Σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου και ξέρει ο κόσμος πόσο πολύ το αγαπάω. Η ιστορία είναι ότι η Ασημίνα είχε μία διαμάχη με τον Μπάρτζη, κάτι προσωπικό δικό τους. Ο Μπάρτζης, επειδή προφανώς ήθελε να πάρει εκδίκηση, έστησε όλη αυτή την ιστορία, δηλώνει η Κατερίνα Δαλάκα.

Θα πρέπει να πάει στο Hollywood ο Νίκος

Θα πρέπει να πάει στο Hollywood ο Νίκος. Αυτή η ερμηνεία, το τρέμουλο… Πολλοί είπαν ότι η Δαλάκα έκανε την ανήξερη. Μα ήμουν ανήξερη, δεν είχα πιάσει κινητό, ούτε και η Ασημίνα. Και οι δύο φάγαμε μία φορά ένα σάντουιτς

Πριν πετάξουμε από Ελλάδα, είχα Covid. Εκεί o Covid μου το γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα και ήμουν νηστική. Να ‘ναι καλά τα παιδιά της ομάδας που κέρδιζαν τα έπαθλα και μου έφερναν το φαγητό στο νοσοκομείο. Δεν άντεχα, αποκαλύπτει η Κατερίνα Δαλάκα.

Κ. Δαλάκα: Με αδίκησαν

Με αδίκησαν. Εγώ δικαιώθηκα από τη στιγμή που βγήκε ο κύριος Ατζούν και είπε πως έχουν τα πράγματα, τονίζει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: