Επιστράτευσαν μέχρι και τον.. Αντετοκούνμπο: Το τερμάτισαν Χοψονίδου–Σπανούλης, ξετρελάθηκαν τα 6 παιδιά τους

April 5, 2023

Επιστράτευσαν μέχρι και τον.. Αντετοκούνμπο: Το τερμάτισαν Χοψονίδου–Σπανούλης, ξετρελάθηκαν τα 6 παιδιά τους


Διαφ.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού αλλά και της εθνικής ομάδας Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν αποκτήσει έξι παιδιά και αρκετά συχνά η Ολυμπία μέσω των social media μοιράζεται μαζί μας υπέροχες στιγμές από την καθημερινότητά της και πως είναι να μεγαλώνεις 6 παιδιά..



Το τερμάτισαν Χοψονίδου–Σπανούλης, ξετρελάθηκαν τα 6 παιδιά τους

Ο Βασίλης Σπανούλης αποσύρθηκε από την ενεργό δράση αλλά δεν έμεινα και μακριά από τα παρκέ καθώς επέστρεψε σαν προπονητής και τον ελεύθερο του χρόνο τον αφιερώνει στην υπέροχη οικογένεια. Πάντως η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια full time μαμά και δείχνει να τα φέρνει βόλτα υπέροχα.

Σήμερα, λοιπόν το ζευγάρι είχε έναν ξεχωριστό λόγο να είναι χαρούμενο καθώς ο δεύτερος γιος τους, ο Βασίλης, έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 11.

Οι γονείς του Βασίλη όπως ήταν λογικό δημιούργησαν ένα πανέμορφο σκηνικό για το πάρτι και όπως είναι γνωστό το μπάσκετ είναι αδυναμία και στα παιδιά της οικογένειας οπότε το θέμα της διακόσμησης σωστά μαντέψατε ήταν το μπάσκετ.. και μάλιστα επιστράτευσαν μέχρι και τον.. Αντετοκούνμπο για τον μικρό Βασίλη.

Επιστράτευσαν μέχρι και τον.. Αντετοκούνμπο

Η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα μέσω των social media δείχνοντάς μας τον στολισμό αλλά και μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: