Παντρεύτηκε κρυφά και δεν το έμαθε κανείς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή

April 5, 2023

Παντρεύτηκε κρυφά και δεν το έμαθε κανείς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή


Διαφ.

Ο Νίκος Απέργης έκανε μία νυχτερινή έξοδο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Δώρα, με την οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, το περασμένο Σεπτέμβριο.Πως γνώρισε ο Νίκος Απέργης τη σύζυγό του

Όπως είχε υπογράψει σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής «η γυναίκα μου ερχόταν στα live μου. Τη γνώρισα από ένα tag στο Instagram που μου έκανε σε μια φωτογραφία. Είδα εγώ λίγες φωτογραφίες και μου έκανε «κλικ» κατευθείαν και επικοινώνησα μαζί της και συνεχίστηκε όλο αυτό. Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν γονείς».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο MEGA, ο Νίκος Απέργης είχε αναφερθεί στις ευαισθησίες του που εκφράζει και μέσα από τα τραγούδια του, επισημαίνοντας «τραγουδώντας το τραγούδι «Κομμάτι της ζωής μου», ήθελα να κάνω ένα βίντεο που να περνά ένα κοινωνικό μήνυμα. Οπότε το συνέδεσα με τη δωρεά οργάνων και είχε καλή αποδοχή από τον κόσμο. Πέρα από το προφανές, που είναι ερωτικά τραγούδια όλα, επειδή μας ακούει και νεολαία, θα ήθελα να περνάω και κάποια μηνύματα μέσα από τα τραγούδια και τα βίντεο».

Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά του Νίκου Απέργη

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια για το θέμα των κιλών του, στα πρώτα του βήματα, σημείωσε ότι «ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα διαμορφώσει τον μουσικό μου χαρακτήρα, ώστε να ξέρω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Εγώ τότε θεώρησα ότι είμαι εγώ λάθος και όλοι οι τραγουδιστές πρέπει να είναι μοντέλα για να τραγουδήσουν. Με τη πάροδο του χρόνου βλέπω ότι η αποδοχή του κόσμου πάει μια χαρά. Ο κόσμος νομίζω πως θέλει καλά τραγούδια. Η κριτική είχε έρθει τότε από παλιούς μου συνεργάτες, επιχειρηματίας. Μέσα από αυτά τα σκηνικά καταστάλαξα και στο με ποιους θέλω να συνεργάζομαι. Τότε στεναχωριόμουν. Αυτή τη στιγμή οι επιχειρηματίες που συνεργάζομαι δεν έχουν κανένα θέμα με αυτό».

Νίκος Απέργης σύζυγος


Πηγή