Ροζ Πανσέληνος: Ποιοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

April 4, 2023

Ροζ Πανσέληνος: Ποιοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί


Διαφ.

Σχέσεις και συνεργασίες θα δοκιμαστούν για συγκεκριμένα ζώδια.

 



Η Ροζ Πανσέληνος ή αλλιώς το «Πασχαλινό Φεγγάρι» έρχεται αυτή την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, να φωτίσει τον έναστρο θόλο και να διεγείρει το συναίσθημα αλλά και την ένταση, γύρω από αυτά που πρεσβεύει το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται η Πανσέληνος, το Ζυγό , δηλαδή τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Θα είναι Ροζ το Φεγγάρι στον Ουρανό;

Η απάντηση είναι πως όχι, το φεγγάρι δεν θα είναι ροζ και η ονομασία αυτή έχει δοθεί, από τις φυλές ιθαγενών της Αμερικής, όπου βάπτιζαν τα φεγγάρια ανάλογα με τις παραδόσεις της εποχής του έτους. Το Ροζ Φεγγάρι πήρε το όνομά του από τα ανοιξιάτικα ροζ άνθη Phlox subulata.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο Απριλίου;

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου

Ποια ζώδια θα έχουν θετικές εξελίξεις με την Πανσέληνο της 6ης Απριλίου;

Οι Δίδυμοι, Υδροχόοι και οι Τοξότες, Λέοντες του 2ου δεκαημέρου!

Ποιο είναι το μήνυμα για το κάθε ζώδιο

Κριός

Αν δεν ξεπεράσεις κάποιες πληγές του παρελθόντος σου και δεν παρασύρεσαι από την παρορμητικότητα αλλά και τον εγωισμό σου, τότε τα αποτελέσματα στις σχέσεις σου θα είναι παταγωδώς αποτυχημένα, γιατί θα έλκεις κοντά σου τους ανθρώπους εκείνους που φωτίζουν τις αδυναμίες σου, προκειμένου να δουλέψεις με αυτές και να τις ξεπεράσεις!

Ταύρος

Είναι σημαντικό να σταθείς και πάλι στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω στο παρελθόν που σε πρόδωσε ή σε απογοήτευσε. Μην υπεραναλύεις το κάθε τι, μην στηρίζεσαι πάντα στους άλλους για τα απλά – μικρά πράγματα, οργάνωσε την ζωή σου έτσι όπως εσύ ο ίδιος θέλεις και βάλε τα όρια εκείνα που θα σε βοηθήσουν να μπορείς να διατηρείς την ισορροπία σου!

Δίδυμος

Κατανίκησε τα πάθη που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη … Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός σου, μπορεί να σε κάνει να πέσεις σε «παγίδες», οι πειρασμοί πολύ και ο κίνδυνος να την πατήσεις για μία ακόμα φορά με μία ερωτική ιστορία που σε έχει πληγώσει, είναι μεγάλος. Άκουσε τις βαθύτερες επιθυμίες που αναβλύζουν από μέσα σου και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις!

Καρκίνος

Φόβοι, ανασφάλειες, νοσταλγία και αναπόληση .. Δυστυχώς κάποιες στιγμές δεν γυρνούν πίσω και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις και πρέπει πλέον να συμβιβαστείς σε αυτό! Μην ζεις με τις αναμνήσεις, φρόντισε να δημιουργήσεις καινούργιες. Αναμασώντας διαρκώς τα ίδια και τα ίδια, για το τί έγινε, πώς έγινε, ή πώς θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά … μένεις στάσιμος! Αναγνώρισε ότι έχεις μέσα σου πίκρα που δεν την αφήνεις να φύγει!

Λέων

Ώρα να αλλάξεις τρόπο σκέψης και θεωρίας, να αναγνωρίσεις ποιες αποφάσεις ήταν λάθος και τι μπορείς να κάνεις τώρα προκειμένου να ακολουθήσεις μία πιο αρμονική πορεία … Νικάς τον εγωισμό και κάνει το βήμα για ένα τηλεφώνημα ή μία συνάντηση που επιθυμείς διακαώς να προχωρήσει τώρα … Συντονίζεις καλύτερα στις σκέψεις και τις επιθυμίες σου και το φεγγάρι ετούτο σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να δεις επιτέλους κάποιες καταστάσεις αλλιώς και να ξεφύγεις από τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις.

Παρθένος

Πίστεψέ το και θα γίνει αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα του ροζ φεγγαριού, που έρχεται για να σε ωθήσει να τονώσεις παραπάνω την αυτοπεποίθησή σου και να πιστέψεις παραπάνω σε σένα! Κάνε μέσα σου τις αξιολογήσεις σου, διέκρινε τι είναι σημαντικό, απαραίτητο, τι έχει αξία και που πρέπει να δώσεις προτεραιότητα! Θυμήσου ότι όση ύλη και να αποκτήσεις, όσο χρήμα και να πιάσεις στα χέρια σου, όποιες πολυπόθητες αγορές και να κάνεις, δεν θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις, την σημαντικότητα και την σπουδαιότητα των συναισθημάτων.

Ζυγός

Μην σκύβεις πάντα το κεφάλι, από το φόβο μην απογοητεύσεις, μην παρεξηγηθείς ή μην προκαλέσεις πρόβλημα στις σχέσεις σου! Είναι βέβαιο ότι θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και αποφεύγεις τις προστριβές, όμως αυτό το φεγγάρι έρχεται για να σου δείξει ότι δεν μπορείς πάντα να κρατάς τα προσχήματα και να πηγαίνεις με τα θελήματα των άλλων… Η προκλητική στάση και συμπεριφορά ανθρώπων, σε κάνουν να σκεφτείς, ότι κακώς που δεν έχεις μιλήσει νωρίτερα.

Σκορπιός

Στην προσπάθειά σου να διεισδύσεις στο βάθος και να ανακαλύψεις πράγματα που δεν γνωρίζεις, έρχεται αντιμέτωπος με σκληρές αλήθειες που σε κάνουν να αισθάνεσαι το πόσο έχεις αδικηθεί … Συγκρότησε την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, το πρόγραμμά σου, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώνεις, να ξεκουράζεσαι αλλά και για να μπορείς να διατηρείς τις ισορροπίες σου … και μην χώνεις την μύτη σου σε όλα, ακόμα και αν το ένστικτό σου , σου βαράει καμπανάκια!

Τοξότης

Ζήσε με πάθος την στιγμή, κάνε αυτό που σου δίνει χαρά και εκφράσου ελεύθερα, αυθόρμητα αφήνοντας τον εαυτό σου να γευτείς στο έπακρο κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή … Πες ναι σε έναν έρωτα που εισβάλει στην ζωή σου απρογραμμάτιστα και φουντώνει και πάλι τον ερωτικό σου πόθο … ακολουθήσε το ταλέντο, το μεράκι σου, το χόμπι σου και την δραστηριότητα εκείνη που σε κάνει να βρίσκεις και πάλι την χαρά μέσα σου! Θυμήσου ότι η χαρά, βρίσκεται στα απλά , καθημερινά πράγματα…

Αιγόκερως

Θυμήσου πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα … Οι στόχοι σου είναι μεγαλεπήβολοι και δεν κάνεις εκπτώσεις… Αρνείσαι να ακολουθήσεις μικρά , σταθερά βήματα, αλλά ψάχνεις αυτή την μεγάλη, μοναδική ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο! Δες κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, μην κοντράρεσαι υπερασπιζόμενος αυτό που εσύ ο ίδιος θεωρείς ότι είναι το δίκιο σου, γιατί πολύ απλά μπορεί να μην γνωρίζεις όλα τα δεδομένα. Οι Επαγγελματικοί Καβγάδες δεν θα σε βοηθήσουν, ούτε ο πανικός …

Υδροχόος

Ώρα να αλλάξεις εικόνες, παραστάσεις, αλλά και τρόπο θεώρησης των καταστάσεων! Με την Ροζ Πανσέληνο σου δημιουργείται η τάση για φευγιό, ίσως γιατί ήρθε η ώρα να βρεθείς κοντά στην φύση, κοντά σε ανθρώπους που έχεις να συναντήσεις καιρό …Το μόνο που χρειάζεται τώρα να αποφύγεις είναι την βιασύνη στα λόγια, στις αποφάσεις και στις κινήσεις σου , γιατί άθελά σου, μπορεί να ξεφύγεις από τα όρια!

Ιχθύς

Όσο και να προσπαθείς να επιβληθείς στους άλλους, αυτοί θα κάνουν το δικό τους γιατί φίλε μου Ιχθύ, δεν μπορείς ούτε να ζορίσεις κάποιον αλλά ούτε και να τον αλλάξεις! Σου δίνονται καθημερινά μαθήματα, ότι πρέπει να βάλεις όρια στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους , για να πάψεις να πληγώνεσαι, ή για να μην νιώθεις ποια ότι είσαι διαρκώς στο ρόλο του θύματος!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: