Σαρωτικός τελικός στο The Chase: Μάδησαν το Γεράκι και δεν το πίστευε – Χαμός στο Twitter για τον Χρήστο

April 5, 2023

Σαρωτικός τελικός στο The Chase: Μάδησαν το Γεράκι και δεν το πίστευε – Χαμός στο Twitter για τον Χρήστο


Διαφ.

Στο “The Chase” που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, το απόγευμα, στο Mega, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό τελικό, με τους παίκτες να σαρώνουν και να ισοπεδώνουν το “Γεράκι“, με αποτέλεσμα οι χρήστες του Twitter να τους αποθεώσουν.Ειδικότερα, οι τρεις παίκτες που έφτασαν στον τελικό, έναν από τους καλύτερους που έχουν γίνει στο τηλεπαιχνίδι, βρήκαν στην αρχή 15 σωστές απαντήσεις και ήρθαν αντιμέτωποι με το “Γεράκι“.

Από την ομάδα, ξεχώρισε ο Χρήστος, με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τον παίκτη, ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός, με αρκετούς να αναφέρουν πως θα έπρεπε να γίνει ο επόμενος Chaser, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν πως τον έχουν δει ξανά σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων.

Το “Γεράκι” απάντησε λάθος σε αρκετές ερωτήσεις, σε αντίθεση με τους παίκτες και ιδιαίτερα τον Χρήστο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 18 σωστές απαντήσεις και 8.400 ευρώ στην τσέπη τους.

“Ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν έρθει ποτέ”, υπογράμμισε στο τέλος το “Γεράκι“, με την Μαρία Μπεκατώρου να προσθέτει “υποκλινόμαστε”.

Συγκλονιστικό το επεισόδιο του "The Chase"

Αντιδράσεις στο Twitter για το “The Chase”


Πηγή