Σούσουρο στο Instagram με το Νικολαΐδη και την Μπεκιάρη: Η κίνηση που «άναψε φωτιές» σε Βανδή – Μπισμπίκη

April 5, 2023

Σούσουρο στο Instagram με το Νικολαΐδη και την Μπεκιάρη: Η κίνηση που «άναψε φωτιές» σε Βανδή – Μπισμπίκη



Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει γίνει influencer, εδώ και λίγες ημέρες, καθώς δημιούργησε προσωπικό λογαριασμό στο instagram, με την πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, να τον ακολουθεί.



Μπορεί ο πρώην ποδοσφαιριστής να μην αγαπούσε την προβολή μέσω των social media, ωστόσο, αποφάσισε να ασχοληθεί με το instagram, όπου οι ακόλουθοί του του ζητούν να επιστρέψει στα γήπεδα ως προπονητής.

Μάλιστα, μέσα σε ένα 24ωρο έκανε ρεκόρ από ακολούθους και κάποιοι από εκείνους που τον ακολούθησαν ή τους ακολουθεί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως ο σύντροφος της κόρης του Μελίνας και η Κωνταντίνα Μπεκιάρη.

Όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης εγκατέλειψε την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής (το 2004 ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης) και ως πρόεδρος της ΑΕΚ, δύο χρόνια μετά, έμεινε κοντά στο ποδόσφαιρο ως φίλαθλος και ως guest σχολιαστής σε αθλητικές εκπομπές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Κάποια περίοδο έκανε και ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα, ιδρύοντας εταιρείας μουσικών παραγωγών και διοργάνωσης συναυλιών, την οποία μάλιστα είχε ονομάσει «Group Eleven», καθώς το Νο 11 ήταν και το νούμερο της φανέλας του.

Μετά το διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή, το καλοκαίρι του 2021, επέστρεψε στον αθλητισμό, ξανά ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σχολιαστής και κάποιοι που τον βλέπουν να βγάζει φωτογραφίες και με τους νεότερους παίκτες της ΑΕΚ, του ζητούν να επιστρέψει στην ομάδα του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε ρεκόρ ακολούθων στο instagram

Όπως υπογραμμίζει ο Ντέμης Νικολαΐδης στο εισαγωγικό του βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «Όταν ήμουν παιδί, που δεν ήμουν και το πιο κοινωνικό επικοινωνούσα με τον κόσμο με το ποδόσφαιρο. Σταμάτησα να παίζω, μεγάλωσα, έγινα πιο εξωστρεφής και το Instagram είναι ένας τρόπος για εμένα για να μιλάω μαζί σας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Xθες έκανε νέο ρεκόρ, καθώς από τις 9.532 ακολούθους έφτασε μέσα σε λίγες ώρες τους 12 χιλιάδες, μεταξύ των οποίων τα παιδιά του, Μελίνα και Γιώργος, ο σύντροφος της κόρης του και personal trainer Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, παλιοί συμπαίκτες του, παίκτες της Εθνικής Ομάδας με τους οποίους έχει συνυπάρξει στα ίδια γήπεδα, αθλητικοί παράγοντες και πολλοί δημοσιογράφοι.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ακολουθεί τον Ντέμη Νικολαΐδη

Επίσης έκπληξη προκάλεσε ότι τον ακολουθεί ακόμη και η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν φιλική σχέση.

Ντέμης Νικολαΐδης και Κωνσταντίνα Μπεκιάρη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: