«Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;»: Καβγάς άνευ προηγουμένου στο Super Κατερίνα, δεν ήξερε τι να κάνει η Καινούργιου

April 5, 2023

«Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;»: Καβγάς άνευ προηγουμένου στο Super Κατερίνα, δεν ήξερε τι να κάνει η Καινούργιου


Διαφ.

Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει ρόλο «διαιτητή».



Ένα πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη, διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, προκάλεσε χαμό στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να έχουν μια έντονη λογομαχία.

«Στέφανε υπάρχουν 1 εκατομμύριο χωρία και περιοχές να κάνουν χιούμορ», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον διέκοψε, με συνέπεια ο παρουσιαστής να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής.

«Περίμενε να ολοκληρώσω! Σταμάτα, πήρες φόρα! Είναι φασιστικό αυτό που κάνεις! Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου, κάνε μου τη χάρη, ήρεμα εσύ», ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ηρέμησε Ανδρέα! Δεν υψώνω καμία φωνή!», απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Σε μένα τα λες αυτά», συνέχισε ο δημοσιογράφος και αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής!

«Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;», ξέσπασε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.






«Παιδιά σας παρακαλώ, με φέρνετε σε δύσκολη θέση! Μη τσαντίζεσαι Στέφανε, μια συζήτηση κάνουμε», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στο τηλεοπτικό κοινό: «Είμαστε εντάξει αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Μας συγχωρείτε για την ένταση πριν, αλλά όπως μπορεί να τσακωθούμε στο γραφείο μεταξύ μας, συμβαίνει προσωπικά. Ζητάω προσωπικά συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη και πάμε να προχωρήσουμε…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: