Τεράστια ανατροπή στο Survivor: Φεύγει κι άλλος παίκτης! Αυτή την αποχώρηση δεν την περιμένει πραγματικά κανείς

April 5, 2023

Τεράστια ανατροπή στο Survivor: Φεύγει κι άλλος παίκτης! Αυτή την αποχώρηση δεν την περιμένει πραγματικά κανείς


Διαφ.

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor All Star σχετικά με τον παίκτη που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να αποχωρήσει από το παιχνίδι.



Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη ασυλία οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη προκειμένου να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο “αδύναμο” κρίκο της ομάδας τους, η οποία ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει.

Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι», είχε πει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στις 3 Απριλίου, οι κόκκινοι κέρδισαν και τη δεύτερη ασυλία με αποτέλεσμα οι Μπλε να βγάλουν στον τάκο άλλους δύο παίκτες, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Χθες, 4 Απριλίου, πάλι οι Μπλε αναγκάστηκαν να βγάλουν στον τάκο έναν ακόμα παίκτη, που ήταν η Ρία Κολοβού.

Ποιος τελικά θα αποχωρήσει αύριο από το Survivor;

Το κοινό αποφάσισε και θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου, που μπήκε στο παιχνίδι, έγινε χαμός με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και… τώρα ήρθε η ώρα να φύγει οριστικά από το reality επιβίωσης.

Δείτε το trailer


Πηγή

Διαβάστε επίσης: