Όλοι στα μπουζούκια κοιτούσαν την Σπυροπούλου: Εμφανίστηκε αγνώριστη και -20 κιλά κι όλο το βράδυ έκανε 1 πράγμα

April 5, 2023

Όλοι στα μπουζούκια κοιτούσαν την Σπυροπούλου: Εμφανίστηκε αγνώριστη και -20 κιλά κι όλο το βράδυ έκανε 1 πράγμα


Διαφ.

Πρώτη νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια μετά τη γέννηση του παιδιού της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.



Έχουν περάσει τρεις μήνες από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα στο σχήμα που εμφανίζονται Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» τους απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο NOΧ.

Με το κινητό ανά χείρας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ήταν συνεχώς μαζί και κάθονταν δίπλα δίπλα. Στο τραπέζι των 15 plus ατόμων που είχαν κλείσει ήταν σύσσωμη η οικογένεια εκεί, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει διαρκώς την προσοχή της στο κινητό.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της.

Η παρουσιάστρια ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ, έχοντας χάσει και όσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η ίδια περνά την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, έχοντας βάλει σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή. Κάτι που έχει γίνει ορατό και από τις φωτογραφίες και τα stories που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ταξιδέψει στο Παρίσι με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Αυτή ήταν η πρώτη απόδραση της παρουσιάστριας στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του γιου τους. Μάλιστα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από το ταξίδι τους στη γαλλική πρωτεύουσα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: