Χειροτέρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης: Είναι σε πολύ κακή κατάσταση, δεν ξέρει πλέον κανείς που βρίσκεται

April 5, 2023

Χειροτέρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης: Είναι σε πολύ κακή κατάσταση, δεν ξέρει πλέον κανείς που βρίσκεται


Διαφ.

Δύο μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε ομόφωνα σε οκτώ έτη κάθειρξης για τις δυο απόπειρες βιασμού.



Στον 60χρονο ηθοποιό δόθηκε αναστολή στην έφεση. Με περιοριστικούς όρους, ωστόσο, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση κάθε πρωτομηνιά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου διαμένουν σε μία επιβλητική πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα πάνω στην οδό Πατησίων. Το σπίτι τους, το οποίο έχουν δηλώσει στην Αστυνομία ως νέα κατοικία μετά την μετακόμιση από την περιοχή του Ψυχικού– βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ο ηθοποιός πρέπει να δίνει το παρών κάθε μήνα.

Οι φωτογραφίες της πολυκατοικίας όπου μένει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης 

Η διαχειρίστρια της εν λόγω πολυκατοικίας δήλωσε άγνοια για τη διαμονή του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου.

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 1 Απριλίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, συνοδευόμενος από νεαρό δικηγόρο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε όσους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, παρουσιάζονται στο τμήμα τις ώρες που το γραφείο είναι ανοιχτό. Αυτό, όμως, δεν συνέβη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος εμφανίστηκε σε άλλη χρονική στιγμή από το συνηθισμένο.

Σε δηλώσεις του στο Πρωινό τη Δευτέρα 3 Απριλίου, ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για τη δεινή οικονομική κατάσταση του ηθοποιού. «Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι απομονωμένος στο σπίτι του. Είναι σε μια κατάσταση πάρα πολύ άσχημη. Γιατί ένας άνθρωπος με τόσο έντονη προσωπικότητα, φανταστείτε τώρα, είναι σπίτι, δεν βγαίνει έξω και διαβάζει βιβλία. Αυτή είναι η ζωή του και σιγά-σιγά η φτώχεια αρχίζει και χτυπάει πολύ έντονα την πόρτα του σπιτιού».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: