Τέμπη: «Δεν περπατάει ακόμα. Τουλάχιστον να ζήσει το παιδάκι μας» – Συγκινεί η γιαγιά της 25χρονης Ανύσιας που βγήκε από την εντατική

April 5, 2023
Τέμπη: Ακόμα δεν περπατά. Ελπίζουμε τουλάχιστον να ζήσει το παιδί μας. Η γιαγιά της 25χρονης Ανύσιας είναι συγκινημένη που βγήκε από την εντατική.

Τέμπη: Δεν περπατάει ακόμα. Τουλάχιστον να ζήσει το παιδάκι μας – Συγκινεί η γιαγιά της 25χρονης Ανύσιας που βγήκε από την εντατική



Έχει κάνει 4 επεμβάσεις μέχρι τώρα. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της

 



Βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας η 25χρονη Ανυσία η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Πριν από λίγες ημέρες η Ανυσία ξύπνησε από την καταστολή και πλέον επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Η γιαγιά της φανερά συγκινημένη μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα και τόνισε χαρακτηριστικά:

Πρέπει να έχει έναν άνθρωπο μαζί της συνέχεια. Δεν ξέρουμε πώς θα περπατήσει. Δεν περπατάει ακόμα, κουνάει τα πόδια της λίγο. Έχει κάνει 4 επεμβάσεις μέχρι τώρα. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της, τουλάχιστον να ζήσει το παιδάκι μας.

Τραγωδία στα Τέμπη: Είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που μπήκαν στον κινούμενο δολοφόνο – Οργισμένος ο Άγγελος Τσιαμούρας

Στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Τσιαμούρας που κατάφερε να επιζήσει από τη τραγωδία των Τεμπών και βοήθησε αρκετούς από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και την έναρξη του πρώτου δρομολογίου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, καθώς και την αγανάκτηση που είχαν οι επιζώντες. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις δραματικές στιγμές των εφιαλτικών λεπτών μέσα από την περιγραφή γιαγιάς 6μηνου βρέφους

Είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που πήραν αυτόν τον κινούμενο δολοφόνο

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σήμερα μας έβγαλαν στα κανάλια με τη λέξη ‘υποδεχτήκαμε’. Εμείς δεν υποδεχτήκαμε κανέναν, εμείς πήγαμε εκεί να μοιράσουμε κάποια φυλλάδια που έγραφε μία λίστα 57 ατόμων, γιατί ο καθένας από εκεί ήταν άνθρωπος, είχε μια ιστορία, ένα βιογραφικό.

 

Εμείς αυτό πήγαμε να περάσουμε στον κόσμο και γράψανε αυτοί που γράψανε και δεν ξέρω πώς το έκαναν ότι πήγαμε να τους υποδεχτούμε. Ίσα ίσα είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που πήραν αυτόν τον κινούμενο δολοφόνο είπε αρχικά ο ήρωας του μοιραίου τρένου.

Δημιούργησαν ένα σωματείο που έφτιαξαν ένα δημοψήφισμα για να πολεμήσουμε τους υπαίτιους για όλο αυτό γιατί χρειαζόμαστε υπογραφές για να πάμε σε Διεθνές δικαστήριο. Είμαστε στις 9 χιλιάδες υπογραφές και είναι ξεφτίλα για την Ελλάδα όταν έχει 11 εκατομμύρια. Ελπίζω μετά από αυτό όσο μπορούν να υπογράψουν. Μπαίνουν στο change.org, γράφουν “Τραγωδία – Τέμπη” και θα το βρουν συμπλήρωσε.

Θα γίνει στην Αθήνα ένα φιλανθρωπικό ραπ live στις 8 Απριλίου και τα έσοδα θα μοιραστούν στους πληγέντες κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: