«Κάρφωσε» τον Λιάγκα ο Light: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που τον βλέπει» (vid)

April 5, 2023
Ο Light την είπε στον Λιάγκα λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι κάποιος σοβαρός άνθρωπος θα τον παρακολουθήσει (view). Η κόντρα του Light με τον Γιώργο Λιάγκα καλά κρατεί, με τον γνωστό τράπερ να αναφέρεται στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στην Πλατεία Νερού για τα δέκα χρόνια πορείας του, ο Light μίλησε στην κάμερα του MEGA.


Διαφ.

Μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τον Γιώργο Λιάγκα και για το αν θα πήγαινε στην εκπομπή του. Τον Γιώργο Λιάγκα τον βλέπω μόνο όταν με αναφέρει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει Λιάγκα. Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του για να του δώσω νούμερα. Απάντησα μια φορά στα social media, που είχε πει πολλές ανακρίβειες και νομίζω ότι με το γάντι του εξήγησα ότι δεν φέρθηκε πολύ έξυπνα για άνθρωπο 55 χρονών.

Ο γνωστός τράπερ δήλωσε ακόμα: Η κοπέλα μου είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, όπως κάνω κι εγώ. Ήταν τεράστια ευλογία που ο Mad Clip πέρασε από τη ζωή μου. Μην είμαστε υποκριτές, δεν αναγκάζουμε κανέναν να ακούει το είδος της μουσικής που κάνουμε. Αρνήθηκα να πάω στο Survivor γιατί δεν ήταν έξυπνο για την καριέρα μου να κυνηγάω καρύδες και μπανάνες. Ο Τριαντάφυλλος πήγε γιατί δεν είχε να κάνει τίποτα καλύτερο και καλά έκανε.


Πηγή