Το πιο τρομακτικό ζευγάρι του κόσμου: «Οι άνθρωποι μας αποκαλούν χερουβείμ από την κόλαση» (vid)

April 5, 2023
Ένα από τα πιο τρομακτικά ζευγάρια στον κόσμο το αποκαλούν “χερουβείμ από την κόλαση” (vid) Τατουάζ, πίρσιγνκ και περισσότερες από 90 τροποποιήσεις στο σώμα τους έχουν ένα ζευγάρι από την Αργεντινή.

Αν συναντήσεις τον Victor Hugo Peralta και την σύζυγό του Gabriela ένα είναι σίγουρο: θα τρομάξεις! Το ζευγάρι από την Αργεντινή έχουν 91 τροποποιήσεις στο σώμα τους και κατέχουν το ρεκόρ Γκίνες με τα περισσότερα τατουάζ.


Διαφ.

Ο 52χρονος Victor έχει χαράξει ένα Devils 666 στο κεφάλι του, μαζί με μεταλλικά κέρατα αξίας 400 λιρών. Αλλά και η επίσης 52χρονη Gabriela δεν πάει πίσω, καθώς δεν υπάρχει σημείο στο σώμα της που να μην έχει καλυφθεί από μελάνι.

@guinnessworldrecords Most body modifications for a married couple: 84 – Victor Hugo Peralta ???????? & Gabriela Peralta ???????? #tattoo #bodymods ♬ BAD THINGS – Gibbz

Το ζευγάρι ζει στην Αργεντινή. Παντρεύτηκαν πριν από 15 χρόνια. Λατρεύουν την εμφανισή τους παρά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν τους βλέπει με καλό μάτι. Μας έχουν χαρακτηρίσει χερουβείμ από την κόλαση, λένε.

Το 2014, κέρδισαν Βραβείο Γκίνες για τις περισσότερες τροποποιήσεις σώματος στην κατηγορία παντρεμένων ζευγαριών. Όταν λάβαμε τον τίτλο, ένιωσα τεράστια συγκίνηση και περηφάνια που βραβεύτηκα για την επιλογή της ζωής μου, είπε ο Victor.

Η Gabriela ανέφερε: Πάντα ήμουν πιστή σε αυτό που μου αρέσει και στην εικόνα που θέλω να έχω, σεβόμενη την εσωτερική μου ύπαρξη, η οποία έχει συνδεθεί στενά με την τέχνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: