Προσπάθησαν να το κρύψουν αλλά.. προδόθηκαν: Ζευγάρι ο Νίνο με τη Ζόζεφιν, η γνωριμία που έφερε τον έρωτα

April 7, 2023

Προσπάθησαν να το κρύψουν αλλά.. προδόθηκαν: Ζευγάρι ο Νίνο με τη Ζόζεφιν, η γνωριμία που έφερε τον έρωτα


Διαφ.

Σήμερα ήρθε η είδηση για ένα ζευγάρι της Ελληνικής showbiz που θα συζητηθεί αρκετά.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο και η αγαπημένη του κοινού Ζόζεφιν είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό χωρίς να το γνώριζε κανένας.



Ζευγάρι η Ζόζεφιν με τον Νίνο;

Όπως αναφέρει στον ρεπορτάζ του ο Ο Νίκος Γεωργιάδης  για την εκπομπή «Πρωινό μας», Νίνο και Ζόζεφιν βρίσκονται στην αρχή της σχέσης τους και προς το παρόν κρατούν χαμηλό προφίλ.

«Προσπαθούσα πολλές ημέρες να επιβεβαιώσω την πληροφορία που κυκλοφορεί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι κάτι φρέσκο, είναι κάτι νεανικό και κρατούν πάρα πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύο άνθρωποι που δεν έχουν πουλήσει την προσωπική τους ζωή, δεν θέλουν να ακούγονται γι’ αυτό. Ήρθαν κοντά μέσα από κοινούς γνωστούς, υπάρχει και μία συνεργασία αυτή τη στιγμή με τον ίδιο όμιλο και το καλοκαίρι θα τραγουδάνε σε διπλανά μαγαζιά. Ο Νίνο κάνει πρεμιέρα λίγο μετά το Πάσχα στο Romeo και μια δυο βδομάδες αργότερα θα είναι ακριβώς δίπλα στο Ποσειδώνειο με τον Θοδωρή Φέρρη η Ζόζεφιν. Είναι ακόμα στην αρχή τα παιδιά». Είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: