«Έσβησε» ξαφνικά: Νεκρός ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσινός, αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στη συζυγό του

April 7, 2023

«Έσβησε» ξαφνικά: Νεκρός ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσινός, αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στη συζυγό του


Διαφ.

Έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί (6/4) στο Σισμανόγλειο ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος, ο οποίος ξεχώρισε ως αστυνόμος Βούρβαχης στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη».



Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η σύζυγός του, Βάντα Καρακατσάνη, που μίλησε στην εφημερίδα Espresso.

«Εδώ και έναν μήνα είχε εισαχθεί ο Γιώργος με ειλεό στο νοσοκομείο. Είχε κάποιες επιπλοκές και δε μπορούσε να γίνει καμία εγχείρηση» είπε η σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Βουτσίνου. «Ωστόσο οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και πιστεύαμε ότι θα βγει και πάλι νικητής. Ένα μικρόβιο όμως ήταν αυτό που τον κράτησε μέσα» πρόσθεσε η Βάντα Καρακατσάνη.

Και συνέχισε: «Την Τετάρτη το βράδυ, αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου λέει: “Βάντα μου, κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο”. Του απάντησα: “Κάνε κουράγιο βρε Γιώργο μου και θα βγεις μέχρι το Σάββατο”. Μου λέει: “Μπα. βλέπω να πηγαίνω στον Νίκο (Φώσκολο)”. Δεν έδωσα σημασία. Το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο. Έπαθε ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο».

O Γιώργος Βουτσίνος ευτύχησε στην καριέρα του να παίξει δεκάδες ρόλους, κυρίως σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές του Νίκου Φώσκολου, όπως «Εν τούτω νίκα», «Πορφύρα και αίμα», «Άγνωστος πόλεμος», «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: